New Wave 2019: Ο Δημήτρης Κοντόπουλος μέλος της κριτικής επιτροπής!

Ανακοινώθηκε η κριτική επιτροπή του φετινού φεστιβάλ του New Wave Festival 2019, όπου διεξάγεται από τις 24 μέχρι και τις 29 Αυγούστου, στο Σότσι της Ρωσίας. Ανάμεσα στα μέλη της 9μελούς κριτικής επιτροπής είναι και ο δικός μας Δημήτρης Κοντόπουλος.

Αυτή θα είναι η πέμπτη φορά που ο Έλληνας δημιουργός θα είναι κριτής αυτού του μεγάλου μουσικού, αλλά και τηλεοπτικού γεγονότος της ανατολικής Ευρώπης.

Το New Wave είναι ένα ετήσιο μουσικό φεστιβάλ όπου συμμετέχουν νέοι καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο. Από αυτό το φεστιβάλ ξεκίνησαν μεγάλοι αστέρες την καριέρα τους, όπως ο Sergey Lazarev και η Jamala. Κατά καιρούς και Έλληνες ερμηνευτές δοκίμασαν την τύχη τους στο New Wave. Πέρσι, συμμετείχε η Demy η οποία μάλιστα έφτασε στην τρίτη συνολικά θέση. Φέτος δεν υπάρχει Έλληνας διαγωνιζόμενος, αν και αξίζει να αναφέρουμε τον Sandro Nicolas, που είναι ομογενής και συμμετέχει στο New Wave 2019 με τα χρώματα των ΗΠΑ.

To Νew Wave δεν είναι διαγωνισμός τραγουδιού, αλλά τραγουδιστών. Κερδίζει όχι αυτός που ερμηνεύει το καλύτερο τραγούδι, αλλά ο καλύτερος τραγουδιστής. Κάθε διαγωνιζόμενος ερμηνεύει τρία τραγούδια καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ. Ένα τραγούδι της χώρας του που έγινε επιτυχία διεθνώς, ένα international hit και ένα καινούριο τραγούδι. Τα αποτελέσματα κρίνονται από μία 9μελή κριτική επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από κορυφαίους του είδους.

Εκτός από τον Δημήτρη Κοντόπουλο, ο Sergey Lazarev, αλλά και ο Mr Eurovision της Ρωσίας, Philipp Kirkorov είναι κάποια από τα μέλη της κριτικής επιτροπής.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

⚡Представляем жюри конкурса «Новая волна 2019» ⠀ Председатель жюри – народный артист России композитор Игорь Крутой. Члены жюри: ⠀ ✨ Певец и композитор Игорь Николаев;⠀ ✨ Народный артист России, композитор и продюсер Филипп Киркоров;⠀ ✨ Музыкант и продюсер Антон Беляев;⠀ ✨ Певец, актер, телеведущий Сергей Лазарев;⠀ ✨ Певица, актриса, заслуженная артистка РФ Анжелика Варум; ✨ Певец и композиор, заслуженный артист РФ Леонид Агутин; ✨ Композитор Димитрис Контопулос;⠀ ✨ Исполнитель, музыкант и композитор Интарс Бусулис;⠀ ✨ Генеральный директор российского национального музыкального канала МУЗ – ТВ Арман Давлетяров.⠀ ⠀ До скорой встречи! #новаяволна #новаяволна2019 #newwave #сочи

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη New Wave / Новая волна (@newwave_official) στις

Είναι σημαντικό και τιμητικό ένας Έλληνας μουσικός να συμμετέχει στην κριτική επιτροπή ενός τόσο προβεβλημένου τηλεοπτικού και μουσικού γεγονότος. Αποδεικνύεται για άλλη μία φορά ότι ο Δημήτρης Κοντόπουλος απολαμβάνει της εκτίμησης και της αποδοχής της μεγάλης ρωσικής αγοράς.

Παρακάτω δείτε το ντουέτο που έκαναν στο New Wave Festival 2017 ο Δημήτρης Κοντόπουλος με τον Philipp Kirkorov:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *