New Wave 2019: Σάρωσε στην πρώτη διαγωνιστική βραδιά η Inis Neziri από την Αλβανία

Το New Wave Festival 2019 έχει ήδη ξεκινήσει στο Σότσι της Ρωσίας και χθες βράδυ είχαμε την πρώτη διαγωνιστική βραδιά, όπου η Inis Neziri από την Αλβανία, εντυπωσίασε όλα τα μέλη της κριτικής επιτροπής, χαρίζοντας της το μάξιμουμ της βαθμολογίας.

13 νέοι καλλιτέχνες από 11 διαφορετικές χώρες συμμετέχουν στο φετινό New Wave Festival. Ανάμεσα τους είναι όπως έχουμε ήδη γράψει σε προηγούμενα άρθρα μας, η Aysel, που εκπροσώπησε το Αζερμπαϊτζάν στην Eurovision 2018, αλλά και οι Anna Maria από την Ουκρανία, που φέτος ήταν υποψήφιες στο Vidbir, τον επεισοδιακό εθνικό τελικό, που κέρδισε η Maruv.

Εκπρόσωπος από την χώρα μας δεν υπάρχει, αν και ελληνικό χρώμα δίνει η συμμετοχή του Sandro Nicolas, ομογενή από τις ΗΠΑ.

Η συμμετέχουσα όμως που εντυπωσίασε με την φωνητική της ερμηνεία τους κριτές χθες βράδυ ήταν η Inis Neziri από την Αλβανία. Όλοι οι κριτές την βαθμολόγησαν με άριστα 10. Το τραγούδι με το οποίο διαγωνίστηκε ήταν το Nas b’yut – my letayem.

Η Inis Neziri παρά το πολύ νεαρό της ηλικίας της, είναι ήδη πολύ γνωστή στη χώρα της, ενώ δεν θεωρείται άδικα από πολλούς συμπατριώτες της, μια πολύ καλή επιλογή για να εκπροσωπήσει τη χώρα της στο Διαγωνισμό της Eurovision.

Συμμετείχε στο FiK 2017, τον εθνικό τελικό της Αλβανίας για την Eurovision, σε ηλικία 16 ετών φθάνοντας στην τρίτη θέση. Ενώ τον περασμένο Αύγουστο, κέρδισε στο διεθνές φεστιβάλ της Ρουμανίας, Cerbul de Aur 2018, με το ίδιο τραγούδι που συμμετείχε και στο FiK.

Το New Wave 2019 συνεχίζεται απόψε με τη δεύτερη διαγωνιστική βραδιά, ενώ ολοκληρώνεται στις 29 Αυγούστου.

Πιστεύετε ότι θα μπορούσε να εκπροσωπήσει επάξια την Αλβανία στην Eurovision 2020;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *