Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. της ΕΡΤ | Παραμένει ο Δημήτρης Παπαδημητρίου

Ο διαγωνισμός για την κάλυψη των θέσεων του Προέδρου, Διευθύνοντα Συμβούλου και μελών του Δ.Σ. της ΕΡΤ ολοκληρώθηκε. Μόνο ο μουσικοσυνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου παραμένει από το παλιό σχήμα.

Τα ονόματα του νέου Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της εταιρείας ήταν γνωστά εδώ και ένα μήνα περίπου. Αυτό που δεν ήταν γνωστό ήταν το ποια πρόσωπα θα καταλάβουν τις υπόλοιπες θέσεις του Δ.Σ. Έτσι η νέα σύνθεση του Δ.Σ. της ελληνικής δημόσιας ραδιοτηλεόρασης έχει ως εξής:

  • Κωνσταντίνος Ζούλας – Πρόεδρος
  • Γεώργιος Γαμπρίτσος – Διευθύνων Σύμβουλος
  • Νίνος Ελματζιόγλου – Μέλος
  • Ιωάννα Στεφανάκη – Μέλος
  • Δημήτρης Παπαδημητρίου – Μέλος
  • Τέλης Μεταξάς – Μέλος (εκπρόσωπος εργαζομένων)
*Θα οριστεί ακόμα ένα μέλος ως εκπρόσωπος των δημοσιογράφων της ΕΡΤ.

Ο μοναδικός που υπήρχε και στην προηγούμενη σύνθεση του Δ.Σ. είναι ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, που είχε και την ευθύνη του project Eurovision 2019, ως πρόεδρος της επιτροπής που είχε συσταθεί για τον σκοπό αυτό. Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα, αν θα έχει και στο νέο σχήμα τις ίδιες αρμοδιότητες ή αν αυτές θα μετακυλιστούν σε κάποιο άλλο πρόσωπο.

Για το διαγωνισμό πολύ πιθανόν να ενδιαφέρεται και ο Τζώνης Καλημέρης, εφόσον φυσικά αναλάβει στην νέα εποχή της ΕΡΤ, εντεταλμένος σύμβουλος προγράμματος, κάτι που ακούγεται έντονα όλο το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, τη Δευτέρα στη 1 το μεσημέρι θα παρουσιαστούν στην Επιτροπή Διαφάνειας της Βουλής, τα νέα μέλη του Δ.Σ. προκειμένου να λάβουν και την τελική έγκριση.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την ελληνική συμμετοχή στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2020!

 

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] ο μουσικοσυνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου ο οποίος παρέμεινε και στο νέο Δ.Σ. της ΕΡΤ, ήταν αυτός που είχε αναλάβει υπεύθυνος του project Eurovision […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *