Δημήτρης Στάσσος: “Προετοιμάζουμε τραγούδι και για την Ελλάδα” (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

Σε χθεσινό μας άρθρο διαβάσατε για την συνεργασία του Δημήτρη Στάσσου με την Linnea Deb ενόψει του επόμενου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision. Ο Δημήτρης Στάσσος αποκαλύπτει αποκλειστικά στο EurovisionFun ότι ανάμεσα στις χώρες για τις οποίες ετοιμάζουν τραγούδια είναι και η Ελλάδα!

Στην σύντομη επικοινωνία που είχαμε χθες, ο Δημήτρης Στάσσος που έχει ήδη εκπροσωπήσει την χώρα μας μια φορά στο παρελθόν με το Aphrodisiac και την Ελευθερία Ελευθερίου, μας είπε ότι ανάμεσα στις χώρες που ετοιμάζουν τραγούδια με την Linnea είναι και η Ελλάδα.

Ο ελληνοσουηδός συνθέτης δεν αποκάλυψε για ποιες άλλες χώρες ετοιμάζονται να καταθέσουν τραγούδια με την Linnea. Αυτό που ξέρουμε σίγουρα όμως, είναι ότι θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο Melodifestivalen. Εξάλλου, αμφότεροι έχουν στείλει πολλάκις στο παρελθόν τραγούδια στον σουηδικό εθνικό τελικό, αυτή τη φορά όμως θα είναι η πρώτη φορά που θα υπογράφουν κάτι από κοινού.

Παρακάτω απολαύστε κάποια από τα τραγούδια που έλαβαν μέρος στο Melodifestivalen και υπέγραφαν οι άνω αναφερόμενοι δημιουργοί:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *