Ηνωμένο Βασίλειο: “Θα βρούμε την ισχυρότερη συμμετοχή”, αναφέρουν από την BMG

Πριν λίγες ημέρες το BBC ανακοίνωσε ότι το τραγούδι και τον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την χώρα στην Eurovision 2020 θα επιλέξει η δισκογραφική εταιρεία BMG. O Alistair Norbury διευθυντικό στέλεχος της εν λόγω δισκογραφικής εταιρείας, αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες για την διαδικασία επιλογής που θα ακολουθηθεί.

“Κενός καμβάς” η επιλογή του καλλιτέχνη

Ο Alistair Norbury είναι διευθυντής marketing της BMG και θα είναι ένα εκ των βασικών στελεχών της δισκογραφικής εταιρείας, που θα αναλάβει για λογαριασμό του BBC το project βρετανική συμμετοχή στην Eurovision 2020.

Θα μπορούσε να είναι ένας νέος καλλιτέχνης. Θα μπορούσε να είναι ένας ανερχόμενος καλλιτέχνης. Θα μπορούσε να είναι ένας καλλιτέχνης από τα παλιά. Η επιλογή του, είναι ένας ανοιχτός καμβάς…Θα χρησιμοποιήσουμε αυτή την ευκαιρία για να βρούμε την ισχυρότερη συμμετοχή, παίρνοντας εμπειρία και συμβουλές από διάφορες πλευρές.

Alistair Norbury, διευθυντής marketing BMG.

Πολλοί οι ενδιαφερόμενοι συνθέτες

Το διευθυντικό στέλεχος της BMG εξηγεί ότι ήδη υπάρχουν πολλά και σημαίνοντα στελέχη της μουσικής βιομηχανίας, εγχώριας και μη, που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο project. Πολλοί συνθέτες έχουν ήδη επικοινωνήσει με την BMG προκειμένου να στείλουν τις προτάσεις τους, για την επόμενη βρετανική συμμετοχή. Ο Alistair Norbury τονίζει ότι η επιλογή του τραγουδιού θα γίνει πολύ προσεχτικά:

Είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον να βλέπουμε ποιος μας τηλεφωνεί. Θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα διαδικασία, αλλά το πιο σημαντικό είναι να βρούμε το καλύτερο τραγούδι.

Alistair Norbury, διευθυντής marketing BMG.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά μετά το 2015, που το Ηνωμένο Βασίλειο θα επιλέξει με απευθείας ανάθεση την συμμετοχή του, η πρώτη φορά όμως, που μια τόσο μεγάλη δισκογραφική εμπλέκεται στην διαδικασία.

Στο Τελ Αβίν το Ηνωμένο Βασίλειο εκπροσώπησε ο Michael Rice, με το Bigger Than Us, καταλαμβάνοντας δυστυχώς την 26η και τελευταία θέση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης:

πηγή: Music Week

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *