Η Netta θα έχει ρόλο στην ταινία του Netflix για την Eurovision

Η νικήτρια της Eurovision 2018 για το Ισραήλ, Netta Barzilai, θα βρεθεί δίπλα στους Will Ferrell, Pierce Brosnan, Rachel McAdams και Demi Lovato, αφού θα έχει ρόλο στην νέα ταινία του Netflix για την Eurovision.

Η κωμωδία, η οποία γράφτηκε από τους Will Ferrell και Andrew Steele και σκηνοθεσία του σκηνοθέτη Wedding Crashers David Dobkin, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη διαδικασία κινηματογράφησης. Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ισλανδία, ενώ κάποια από αυτά έγιναν επίσης στο διαγωνισμό του 2019, το Μάιο στο Τελ Αβίβ.

Σύμφωνα με την δημόσια τηλεόραση του Ισραηλ, ΚΑΝ, η Netta είναι η νέα προσθήκη στο καστ της ταινίας, παράλληλα με κάποιους Ισλανδούς ηθοποιούς όπως ο Ólafur Darri Ólafsson και ο Jóhannes Haukur Jóhannesson. Με βάση το σενάριο, οι Will Ferrell και Rachel McAdams ως ισλανδικό δίδυμο κερδίζει το δικαίωμα να εκπροσωπήσει τη χώρα τους στο διαγωνισμό.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί από το Netflix η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας, αν και αναμένεται μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2020.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *