Ιρλανδία: Αναζητά έμπειρη ομάδα δημιουργών και ερμηνευτή για το Ρότερνταμ!

Η βασίλισσα του διαγωνισμού, Ιρλανδία, έκανε σήμερα γνωστές τις προθέσεις της για την Eurovision 2020, που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο Μάιο στο Ρότερνταμ. Με δημόσια πρόσκληση σε κάθε ενδιαφερόμενο δημιουργό και ερμηνευτή, που έχει αποδεδειγμένη εμπορική κυκλοφορία στο ενεργητικό του, καλεί για υποβολή συμμετοχών.

Έμπειρους καλλιτέχνες και δημιουργούς ζητά η RTE

Η δημόσια τηλεόραση της χώρας, RTE, δεν πρόκειται ούτε φέτος να πραγματοποιήσει εθνικό τελικό, αφού μια επιτροπή ειδικών θα αξιολογήσει τις συμμετοχές και θα επιλέξει αυτή που θα αποτελέσει την συμμετοχή της Ιρλανδίας στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Βέβαια, η RTE διατηρεί το δικαίωμα να απευθυνθεί και σε καταξιωμένους δημιουργούς, οι οποίοι δεν θα έχουν στείλει τραγούδι για την διαδικασία.

Πέρα όμως από υποψήφια τραγούδια, η RTE ζητά και συμμετοχές από καλλιτέχνες που θα ήθελαν να βρεθούν στην σκηνή της Eurovision, εκπροσωπώντας την Ιρλανδία, μπροστά σε 200 εκατομμύρια τηλεθεατών.

Αν και επιθυμούμε να ενθαρρύνουμε και να προωθήσουμε υποσχόμενα νέα ταλέντα, απαιτούμε από τους καλλιτέχνες να έχουν προηγούμενη εμπειρία δημόσιας προβολής μπροστά σε μεγάλα πλήθη.

RTE

Όπως και στην περίπτωση των συνθετών, η RTE μπορεί να απευθυνθεί απευθείας σε καλλιτέχνες, που τυχόν δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Οι κανονισμοί

Τα τραγούδια που υποβάλλονται πρέπει να συμμορφώνονται με τους κανόνες της Eurovision και η RTÉ διατηρεί το δικαίωμα να ηχογραφήσει, να παραγάγει ή να τροποποιήσει με οποιονδήποτε άλλο τρόπο κάθε τραγούδι που έχει επιλεγεί για τους σκοπούς της Eurovision.

Οι συνθέτες μπορούν να υποβάλουν ένα τραγούδι (συμπεριλαμβανομένων και αυτών που υπάρχουν περισσότεροι του ενός συνθέτες) για εξέταση. Εάν έχουν υποβληθεί περισσότερα από ένα τραγούδια ανά συνθέτη, θα ληφθεί υπόψη μόνο το πρώτο τραγούδι που ελήφθη. Τα τραγούδια δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα τρία λεπτά. Αν θέλετε να υποβάλετε συμμετοχή, πρέπει να ευθυγραμμιστεί με τους κανόνες του διαγωνισμού .

Οι συνθέσεις που υποβάλλονται για εξέταση (στίχοι και μουσική) δεν πρέπει να έχουν κυκλοφορήσει εμπορικά και / ή να εκτελούνται δημόσια – συμπεριλαμβανομένων των πλατφορμών βίντεο ή των κοινωνικών δικτύων – εν όλω ή εν μέρει, πριν από την 1η Σεπτεμβρίου 2019.

Οι εγγραφές θα γίνονται αποδεκτές ΜΟΝΟ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως συνημμένο αρχείου MP3 (192 kbps). Στείλτε ηλεκτρονικά στοιχεία στη διεύθυνση Eurovision2020@rte.ie .

Δεν υπάρχει περιορισμός ως προς την υπηκοότητα των συμμετεχόντων. Η προθεσμία υποβολής των συμμετοχών λήγει στις 19:00 (ώρα Ελλάδος) την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019.

Φέτος την Ιρλανδία εκπροσώπησε η Sarah McTernan με το 22, τερματίζοντας δυστυχώς στην τελευταία (18η) θέση του δεύτερου ημιτελικού της διοργάνωσης.

πηγή: eurovision.tv
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *