Βέλγιο: Αύριο η ανακοίνωση του εκπροσώπου για το Ρότερνταμ!

Στην ραδιοφωνική του εκπομπή ο Peter Van de Veire, που είναι ο σχολιαστής του διαγωνισμού τα τελευταία χρόνια για το VRT, την φλαμανδική δημόσια τηλεόραση του Βελγίου, ανακοίνωσε ότι ο εκπρόσωπος της χώρας στην Eurovision 2020, πιθανόν να ανακοινωθεί αύριο, Τρίτη 1/10.

Πριν από λίγες ημέρες ο συντονιστής των μουσικών προγραμμάτων του VRT,  Gerrit Kerremans, είχε δηλώσει πως βρίσκονται πολύ κοντά στην επίτευξη συμφωνίας με τον καλλιτέχνη που ήταν νο1 στην λίστα τους, προκειμένου να εκπροσωπήσει το Βέλγιο στην Eurovision 2020.

Αν ο καλλιτέχνης που έχουμε στο μυαλό μας, έχει χρόνο και μας απαντήσει θετικά, τότε η έρευνά μας σταματά. Πραγματοποιούνται διαβουλεύσεις με διάφορους καλλιτέχνες. Προς το παρόν έχουμε έναν προτιμώμενο υποψήφιο, ο νούμερο ένα  στη λίστα επιθυμιών μας. Αυτός ο υποψήφιος σκέφτεται την πιθανή συμμετοχή του στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 2020. Ο σχετικός καλλιτέχνης θέλει μόνο να λάβει μέρος με ένα  πολύ δυνατό τραγούδι . Αυτό είναι το μόνο που μπορώ και θέλω να πω για το 2020.

Gerrit Kerremans, συντονιστής μουσικών εκπομπών VRT

Μετά από πολλά χρόνια όπου το Βέλγιο έστελνε κατά κύριο λόγο νέους καλλιτέχνες, στο Ρότερνταμ η επιλογή του σταθμού είναι να εκπροσωπηθεί από έμπειρο και καταξιωμένο καλλιτέχνη. Τα ονόματα που φημολογούνται είναι πολλά, με αυτό του Milow να δείχνει το επικρατέστερο τις τελευταίες ώρες.

Ο 38χρονος τραγουδοποιός έκανε πανευρωπαική επιτυχία το 2009 με το τραγούδι Ayo Technology, φθάνοντας στο νο1 της Σουηδίας, Ελβετίας, Ολλανδίας, Γερμανίας, Αυστρίας και Ισπανίας. Είναι κάτοχος MTV Award, ενώ έχει δώσει συναυλίες σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου, από τις ΗΠΑ και τον Καναδά, μέχρι την Κίνα, την Αυστραλία και την Νότια Αφρική.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον 650 Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *