Ελλάδα: Η νέα ομάδα της ΕΡΤ

Από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής εξετάζεται την στιγμή που γράφονταν το παρόν, η νέα διοίκηση της ΕΡΤ. Με ξεκάθαρο στόχο την αύξηση της ανταγωνιστικότητας και εμπορευματοποίησης της, οι άνθρωποι που επιλέχθηκαν από την νέα κυβέρνηση. Για τον σκοπό αυτό σας παραθέτουμε τα βιογραφικά τους, όπως δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα Το Παρόν.

Ο προοριζόμενος για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, Γιώργος Γαμπρίτσος, έχει ήδη κάνει μια μικρή θητεία 6 μηνών στην ΕΡΤ, επί κυβέρνησης   Γ. Παπανδρέου,  ως πρόεδρος- διευθύνων σύμβουλος, ενώ έχει εργαστεί στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS στην Τηλέτυπος (Mega) ως ιδρυτικός στέλεχος και γενικός τεχνικός διευθυντής. Διευθύνων σύμβουλος στη NetMed και τεχνικός διευθυντής και διευθύνων σύμβουλος στη Syned, εταιρείες και οι δύο του ομίλου NetMed (Nova). Μετά την ΕΡΤ ο Γ. Γαμπρίτσος πήγε στην τότε ΟΤΕ TV(νυν Cosmote TV) στο διάστημα 2011-13 και στη συνέχεια διατέλεσε γενικός διευθυντής στη Digea τα έτη 2015-16.

Ο Κ. Ζούλας έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος στις εφημερίδες «Μεσημβρινή» και «Καθημερινή», στον Αθήνα 984 και ως παρουσιαστής δελτίων ειδήσεων και εκπομπών στον ΑΝΤ1 , στην ΕΡΤ και στο ΣΚΑΪ, ενώ στη συνέχεια ήταν διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, αλλά και στο Μέγαρο Μαξίμου με την ίδια θέση.

Ο Νίνο (Νικόλαος) Ελματζιόγλου, έχει 2.500 ώρες τηλεοπτικής παραγωγής στη μυθοπλασία, την ψυχαγωγία, τα ντοκιμαντέρ και τις ζωντανές μεταδόσεις.  Συνιδρυτής  και συνιδιοκτήτης των Τηλεοπτικών Στούντιο Παιανίας, αντιπρόεδρος στην TVE (εταιρεία τηλεοπτικών παραγωγών), παραγωγός ειδήσεων του Mega, μέλος ΔΣ της Epsilon AE και διευθύνων σύμβουλος της Big Shot (εταιρεία διαφημιστικής παραγωγής). Δικές του παραγωγές είναι η «Βραδιά επιθεώρησης» στην ΕΡΤ το 1984, οι «Αυθαίρετοι»(Mega), το «Κωνσταντίνου και Ελένης» (ΑΝΤ1), το «Κόκκινο Δωμάτιο»» (Mega), το «Νησί» (Mega), τα «Σύνορα της Ελλάδας» (Cosmote History HD). Έχε πλήθος διακρίσεων για πλήθος τηλεοπτικών προγράμματων , ενώ υπήρξε και ιδρυτικό στέλεχος του ΣΑΠΟΕ.

Η Ιωάννα Στεφανάκη, είναι δικηγόρος  παρ΄Αρείω Πάγω, εταίρος της δικηγορικής εταιρείας «Στεφανάκη-Ντέσκας Κωνσταντίνου και συνεργάτες», με ενασχόληση το εμπορικό δίκαιο, το δίκαιο των εταιρειών, το τραπεζικό δίκαιο και τη διαιτησία. Μέλος του ΔΣ από το 1996.

Στο Δ.Σ. παραμένει όπως γράψαμε και σε προηγούμενο μας άρθρο, ο μουσικοσυνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου και ο Τέλης Μεταξάς ως εκπρόσωπος των εργαζομένων, ενώ αναμένεται να ορισθεί και ο εκπρόσωπος των δημοσιογράφων για να πληρωθούν όλες οι θέσεις του Δ.Σ.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *