Ελλάδα: Με μεγάλη δυναμική από την Ολλανδία ξεκινά η Stefania | 9.000 ψήφοι στο poll μας!

1η Σεπτεμβρίου και έχουμε μπει δειλά δειλά στην νέα γιουροβιζιονική σεζόν. Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε και εμείς εδώ στο EurovisionFun τη νέα σεζόν με ένα poll. Ποιος καλλιτέχνης, από όσους δημόσια εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους να μας εκπροσωπήσουν, θα θέλατε εσείς να δείτε με τα ελληνικά χρώματα στο Ρότερνταμ; Στο ερώτημα λοιπόν αυτό πήραμε μια ξεκάθαρη απάντηση. Η επιλογή σας, με περισσότερο από 40% είναι η 17χρονη Stefania!!

Συμμετοχή ρεκόρ στην ψηφοφορία μας

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε ειλικρινά, γιατί η συμμετοχή σας μέσα σε ένα 24ωρο ξεπέρασε κάθε αισιόδοξη προσδοκία μας, αγγίζοντας αυτή την στιγμή τις 9.000 μοναδικές ψήφους (αφού από κάθε ip είναι δυνατόν να ψηφίσεις μία μόνο φορά).

Στην ψηφοφορία επειδή πολλοί μας ρωτήσατε για αυτό, συμπεριλάβαμε μόνο τους καλλιτέχνες που το καλοκαίρι που μας πέρασε, αμέσως μετά το τέλος του προηγούμενου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, ανέφεραν ότι θα τους ενδιέφερε η ελληνική εκπροσώπηση στην Ολλανδία.

Τα αποτελέσματα μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτό το άρθρο (στις 15.00, 1/9/2019), ένα 24ωρο μετά την έναρξη της, είχαν ως εξής:

Όπως βλέπετε και στον σχετικό πίνακα παραπάνω η Stefania βρίσκεται στην πρώτη θέση με μεγάλη διαφορά, συγκεντρώνοντας πάνω από 40% των ψήφων. Στην δεύτερη θέση είναι η Ειρήνη Παπαδοπούλου πλέον, ενώ στην τρίτη ο Ίαν Στρατής.

Μεγάλο ενδιαφέρον από τους καλλιτέχνες για την ψηφοφορία

Το poll μας πέρα από το ενδιαφέρον των αναγνωστών μας, κέντρισε έντονα και το ενδιαφέρον των “υποψηφίων”, αφού οι έξι από τους δέκα, το ανάρτησαν στα κοινωνικά τους δίκτυα, ζητώντας από τους ακολούθους τους, να τους στηρίξουν στην ψηφοφορία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Από την Ολλανδία και το Βέλγιο η δυναμική της Stefania

Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι η προέλευση των ψήφων του κάθε καλλιτέχνη. Το 90% των ψήφων της Stefania προήλθαν από την Ολλανδία, αλλά και δευτερευόντως από τις ολλανδόφωνες περιοχές του Βελγίου. Η εξήγηση στο παραπάνω είναι απλή. Η νεαρή καλλιτέχνης διατηρεί άριστες σχέσεις με την ολλανδική δημόσια τηλεόραση της χώρας, πρωταγωνιστεί αυτό το διάστημα σε μία εκπομπή της όπου λαμβάνουν μέρους νεαροί stars, την ακολουθούν πάνω από 200.000 followers στα κοινωνικά της δίκτυα, ενώ και το τραγούδι που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες, έκανε μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία. Η ίδια αν και μιλάει άπταιστα ελληνικά, αμφότεροι οι γονείς της είναι ελληνικής καταγωγής, εκπροσώπησε την Ολλανδία το 2016 στην Junior Eurovision.

Μια ματιά στα χθεσινά στατιστικά της ιστοσελίδας μας αρκεί για να σας πείσει, σχεδόν 3.000 χρήστες από την Ολλανδία, μπήκαν για να την υποστηρίξουν:

Μια ενδεχόμενη λοιπόν ελληνική εκπροσώπηση από την Stefania θα μας εξασφάλιζε μία δυνατή υποστήριξη από το ολλανδικό και βελγικό televoting. Όταν μάλιστα η τηλεψηφοφορία είναι η ανοιχτή πληγή των συμμετοχών μας τα τελευταία χρόνια, τότε καταλαβαίνετε ότι αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα της Stefania, που και η ΕΡΤ θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψιν.

Το τραγούδι φυσικά είναι αυτό που παίζει πάντα τον σημαντικότερο ρόλο, αλλά μετά από τόσες αποτυχίες, ήρθε η ώρα νομίζουμε, οι άνθρωποι που ασχολούνται στην ΕΡΤ με τον διαγωνισμό, να εξετάσουν πολύ προσεχτικά όλα τα δεδομένα που θα έχουν μπροστά τους, πριν λάβουν τις οριστικές τους αποφάσεις.

Μέχρι τότε όμως, συνεχίζετε να ψηφίζετε στην ψηφοφορία μας, για τον καλλιτέχνη που επιθυμείτε να δείτε να εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Ρότερνταμ, στις 12, 14 και 16 Μαΐου 2020.


3 ΣΧΟΛΙΑ

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] που πραγματοποιείται στην χώρα διαμονής της. Μάλιστα στο σχετικό poll που είχαμε πραγματοποιήσει για τον καλλ…, να μας εκπροσωπήσει στο Ρότερνταμ, η Stefania λαμβάνοντας […]

  2. […] Ελλάδα: Με μεγάλη δυναμική από την Ολλανδία ξεκινά η Stef… […]

  3. […] Ελλάδα: Με μεγάλη δυναμική από την Ολλανδία ξεκινά η Stef… […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *