Ισπανία: Η Ruth Lorenzo επιβεβαιώνει την υποψηφιότητα της για την Eurovision 2020

Τα ισπανικά ΜΜΕ την παρουσιάζουν ως μία από τις επικρατέστερες καλλιτέχνιδες, προκειμένου να εκπροσωπήσουν του χρόνου την χώρα στον διαγωνισμό της Eurovision. Η ίδια επιβεβαιώνει πανηγυρικά την είδηση, αφού σύμφωνα με όσα ανάρτησε στα κοινωνικά της δίκτυα, έχει ήδη υποβάλει αίτηση στην δημόσια τηλεόραση της Ισπανίας, RTVE.

H Ruth Lorenzo είναι η τελευταία εκπρόσωπος της Ισπανίας, που κατάφερε να βρεθεί στο τοπ10 της τελικής βαθμολογίας του διαγωνισμού. Έκτοτε δεν είναι λίγοι αυτοί που κάθε χρόνο θεωρούν ότι μια επιστροφή της στη σκηνή της Eurovision, θα μπορούσε να φέρει την Ισπανία στην αριστερή πλευρά του βαθμολογικού πίνακα.

Το παραπάνω σενάριο δεν φαίνεται να είναι μακρινό, αφού η ίδια επιβεβαίωσε μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης, ότι υπέβαλε πρόταση να εκπροσωπήσει την Ισπανία στο Ρότερνταμ. Η επιβεβαίωση της Ruth, έρχεται λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του RTVE, ότι η συμμετοχή της χώρας στην Eurovision 2020, θα προκύψει από εσωτερική επιλογή. 

Η Ruth Lorenzo εκπροσώπησε την Ισπανία στην Eurovision 2014 με το “Dancing in the Rain”, το οποίο έφτασε στην δέκατη θέση στον Μεγάλο Τελικό με 74 βαθμούς. Μετά τη συμμετοχή της η Ruth, υποσχέθηκε την επιστροφή της στην Eurovision, κάτι που τουλάχιστον μέχρι σήμερα δεν συνέβη.

πηγή: escportugal.pt

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *