Ισπανία: Ο Miki μετάνοιωσε για την συμμετοχή του στην Eurovision 2019

Με αφορμή το νέο του άλμπουμ, ο Miki έδωσε μία συνέντευξη στην οποία δήλωσε ότι μετάνοιωσε για την συμμετοχή του στην Eurovision 2019. Μάλιστα ανέφερε ότι αν ο χρόνος γυρνούσε πίσω θα προτιμούσε να μποϋκοτάρει το διαγωνισμό, όπως σκεφτόταν αρχικά, εξαιτίας των πολιτικών της Ισραηλινής κυβέρνησης.

Ο Miki, δεν ήταν ο μόνος από τους σπουδαστές του Operacion Triunfo, που είχε αμφιβολίες σχετικά με την συμμετοχή του στην Eurovision. Όλοι σχεδόν, πλην του Famous, που όπως δήλωσε και πρόσφατα ο λόγος που συμμετείχε στο OT, ήταν να εκπροσωπήσει την Ισπανία στο Τελ Αβίβ, είχαν εκφράσει τους φόβους και τις αμφιβολίες τους, στο αν θα ήθελαν να συμμετάσχουν σε ένα γεγονός το οποίο πραγματοποιείται στο Ισραήλ.

Βέβαια ο Miki μετά την επικράτησή του στο Eurovision Gala, δέχθηκε με χαρά την νίκη του και εκπροσώπησε κανονικά την Ισπανία στον διαγωνισμό. Στην συνέντευξη του συμπληρώνει, ότι πέρασε δέκα πολύ όμορφες ημέρες στο Τελ Αβίβ, μαζί με όλη την ισπανική αποστολή, ενώ καυτηρίασε και τις διαφορές ανάμεσα στη βαθμολογία των κριτικών επιτροπών και του κοινού.

Παρά τον σχετικό ενθουσιασμό που υπήρχε φέτος με την ισπανική συμμετοχή, το La Venda του Μiki κατέληξε μόλις στην 22η θέση στο μεγάλο τελικό.

πηγή: Oikotimes
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *