Κύπρος: Η απάντηση του ΡΙΚ στα σενάρια που εμπλέκουν τον Ίαν Στρατή

Μια σειρά χθεσινών (7/9) δημοσιευμάτων, εμπλέκουν τον Ίαν Στρατή στην υπόθεση κυπριακή εκπροσώπηση στην Eurovision 2020. Το ΡΙΚ σε δηλώσεις του τόσο στον Alpha Κύπρου, όσο και σε εμάς ξεκαθαρίζει την κατάσταση, αφήνοντας προς το παρόν τουλάχιστον στην άκρη την ονοματολογία και επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον του, στην αναζήτηση του τραγουδιού.

Όπως αναφέραμε και εμείς σε προηγούμενο μας άρθρο, το ΡΙΚ έχει λάβει ήδη αρκετά τραγούδια από σημαντικούς δημιουργούς, εγχώριους και μη. Κάποιοι μάλιστα από τους ενδιαφερόμενους έχουν ήδη συμμετάσχει στον διαγωνισμό με επιτυχία.

Η κυπριακή δημόσια τηλεόραση θα επαναλάβει και για τον επόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, το concept που χρησιμοποίησε τα τελευταία δύο χρόνια. Δηλαδή, πρώτα θα βρει το τραγούδι και στην συνέχεια με αυτό ως όχημα θα ψάξει να βρει τον καλλιτέχνη, που του ταιριάζει καλύτερα.

Αυτό ακριβώς μας είπαν άνθρωποι του ΡΙΚ όταν τους ζητήσαμε να σχολιάσουν τα χθεσινά δημοσιεύματα:

Πρώτα ψάχνουμε το τραγούδι και μετά θα πάμε στον καλλιτέχνη.

Σε αντίστοιχη ερώτηση που έγινε από τον Alpha Κύπρου, το ΡΙΚ ξεκαθάρισε:

Πολλά θα ακουστούν αυτή την περίοδο καθώς και ονόματα πολλών καλλιτεχνών. Υπάρχει χρόνος και έντονο ενδιαφέρον από πολλούς συνθέτες και πολλές χώρες για την φετινή μας εκπροσώπηση. Το ΡΙΚ θα προβεί σε ανακοινώσεις όταν έρθει η κατάλληλη ώρα και όταν υπάρξει κάτι πιο συγκεκριμένο.

Από τις δηλώσεις του ΡΙΚ αυτό που μπορούμε να καταλάβουμε είναι ότι την δεδομένη χρονική στιγμή, δεν έχει επιλεγεί ακόμη το τραγούδι, οπότε ίσως και η όποια ονοματολογία είναι πρόωρη.

Ο Ίαν Στρατής πάντως το καλοκαίρι που μας πέρασε εκδήλωσε και δημόσια το ενδιαφέρον του για τον διαγωνισμό της Eurovision, ενώ ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν φαίνεται να βρίσκει αρνητικό και τους fans του θεσμού, αφού σε πρόσφατη δημοσκόπηση που διεξήγαμε στην ιστοσελίδα μας, βρέθηκε στην τρίτη θέση της προτίμησης τους.

Με ενδιαφέρον αναμένουμε τον διάδοχο της Ελένης Φουρέιρα και της Τάμτα στην σκηνή της Eurovision, αφού το ΡΙΚ μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια σε πολύ δυνατές συμμετοχές.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *