Μάλτα: Στις 6 Οκτωβρίου ξεκινάει η προβολή του The X Factor

Η δημόσια τηλεόραση της χώρας, TVM, ανακοίνωσε  πως η δεύτερη σεζόν του The X-Factor, θα ξεκινήσει στις 6 Οκτωβρίου, χωρίς όμως  να διευκρινιστεί, αν η Μάλτα, επιλέξει τον εκπρόσωπο της μέσω του μουσικού Διαγωνισμού και για τη Eurovision 2020.

Οι οντισιόν του παιχνιδιού έχουν ήδη ολοκληρωθεί, ενώ οι διαδικασία των Six-Chair Challenge θα πραγματοποιηθεί στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου.

Το πάνελ των κριτών θα είναι το ίδιο με πέρσι. Η Ira Losco θα είναι ξανά μία από τους 4 κριτές, που θα συμμετάσχουν στο τάλεντ σόου. Η γνωστή τραγουδίστρια έχει συμμετάσχει ήδη 2 φορές στον διαγωνισμό της Eurovision. Η πρώτη φορά ήταν το 2002 στο Ταλίν της Εσθονίας με το τραγούδι «7th Wonder» και κατέκτησε τη 2η θέση με 164 βαθμούς. Η δεύτερη φορά ήταν το 2016 στη Στοκχόλμη, όταν πέρασε στον τελικό με το «Walk on Water» και πήρε τη 12η θέση με 153 βαθμούς.

Ενώ οι υπόλοιπες τρεις θέσεις ανήκουν στους: Howard Keith Debono, manager των σπουδαιότερων καλλιτεχνών της Μάλτας, Ray Mercieca, συνθέτης και παραγωγός, έχοντας συνεργασθεί κυρίως με μπάντες και Alexandra Alden, που κατοικεί στην Ολλανδία, αν και Μαλτέζα στην καταγωγή, έχοντας στο ενεργητικό της ήδη δύο πολύ επιτυχημένους δίσκους, να συμπληρώνουν την τετράδα της κριτικής επιτροπής.

Παρουσιαστής του X Factor Μάλτας, θα είναι ο Ben Camille, γνωστός στους eurofans, αφού έχει παρουσιάσει κατά καιρούς τόσο το MESC, όσο και την τελευταία Junior Eurovision που πραγματοποιήθηκε στη Μάλτα, το 2016.

Φέτος, νικήτρια αναδείχθηκε η 18χρονη Michela και ταξίδεψε στο Τελ Αβίβ με το τραγούδι Chameleon, κατακτώντας τη 14η θέση με 107 βαθμούς.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *