Ολλανδία: Η Floor Jansen των Nightwish δηλώνει θετική στο να εκπροσωπήσει την χώρα της στην Eurovision 2020

Η Floor Jansen που είναι η βασική τραγουδίστρια των Nightwish, παραδέχθηκε σε συνέντευξη της σε ολλανδικό μέσο, ότι θα ήταν θετική στο να εκπροσωπήσει την χώρα της στην Eurovision 2020.

Στα 38 της χρόνια η Floor Jansen, έχει ήδη μια σημαντική καριέρα πίσω της. Υπήρξε η τραγουδίστρια των After Forever, ενώ από το 2012 κατέχει την θέση της ερμηνεύτριας των Nightwish, μιας μπάντας με σημαντική καριέρα σε όλο τον κόσμο.

Στην πρόσφατη συνέντευξη της στο ad.nl, εμφανίσθηκε κάτι παραπάνω από θετική στο να εκπροσωπήσει την Ολλανδία, στο διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στο Ρότερνταμ:

Είναι τιμητικό ότι με θεωρούν κατάλληλη για τη Eurovision. Ποτέ δεν το σκέφτηκα πριν. Ήταν ένα μεγάλο γεγονός όταν ήμουν παιδί, αλλά έχασα την επαφή μαζί του καθώς τα χρόνια προχώρησαν και ο διαγωνισμός άλλαξε. Η αδελφή μου μου είπε να μην πω “όχι” αμέσως στη Eurovision, οπότε έβαλα να δω  μερικά τραγούδια και εντυπωσιάστηκα. Αφού ήμουν αρνητική στην αρχή, τώρα σκέφτομαι «Γιατί να μην το κάνω;». Αυτό έχω να πω μέχρι στιγμής.

Floor Jansen, τραγουδίστρια των Nightwish.

Πιστεύετε ότι η Floor Jansen θα ήταν μια καλή επιλογή για την διοργανώτρια Ολλανδία;

πηγή: ESCXtra

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] τραγουδίστρια των Nightwish, Floor Jansen, σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της για μια ενδεχόμενη […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *