2ο SGS Family & Pets Festival με Ελένη Φουρέιρα και Alcatrash!

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, στις 18:00, στη Μαρίνα Φλοίσβου, με ελεύθερη είσοδο.

Η φιλοζωική μη κερδοσκοπική εταιρεία Save a Greek Stray (SGS), σε συνεργασία με την Panik Records, διοργανώνουν το 2ο SGS Family & Pets Festival, την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, στις 18:00, στη Μαρίνα Φλοίσβου. Το φεστιβάλ, με ελεύθερη είσοδο, θα κορυφωθεί με συναυλία της Ελένης Φουρέιρα, ενώ το opening act θα κάνουν οι Alcatrash.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Των Ζώων, το ξεχωριστό event φέρνει σε επαφή ανθρώπους που μοιράζονται την ίδια αγάπη για τα ζώα, ψυχαγωγεί μικρούς και μεγάλους με διάφορες δράσεις και δίνει την ευκαιρία υιοθεσίας αδέσποτων σκύλων.

Η Ελένη Φουρέιρα, που εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο πραγματοποιεί μία sold out περιοδεία ανά την Ευρώπη, θα ανέβει στο ειδικά διαμορφωμένο stage και θα ξεσηκώσει το κοινό με ένα «εκρηκτικό» show! Το opening της συναυλίας θα κάνει το ταλαντούχο και επιτυχημένο συγκρότημα Alcatrash.

Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, στις 18:00, στον πεζόδρομο της Μαρίνας Φλοίσβου, 2ο SGS Family & Pets Festival, με παρουσιάστρια τη Μαίρη Συνατσάκη, θα χαρίσει σε όλους τους ανθρώπους και τους τετράποδους φίλους τους ένα ανεπανάληπτο party, αλλιώτικο από τα άλλα!

Λίγα λόγια για την Save a Greek Stray

Η Save a Greek Stray είναι μια φιλοζωική, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε από την Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση με σκοπό την προστασία των ζώων.

Έχοντας ιδιαίτερη αγάπη στα αδέσποτα ζώα, η Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση ένωσε τις δυνάμεις της με μια ομάδα ανθρώπων που έχουν τους ίδιους στόχους και το ίδιο όραμα για το μέλλον στη χώρα μας: τα ζώα συντροφιάς δεν θα αγωνίζονται να επιβιώσουν στους δρόμους, αλλά θα ζουν ευτυχισμένα στα σπίτια τους με τις οικογένειες τους, προσφέροντας και λαμβάνοντας αγάπη.

Για την υλοποίηση του ανωτέρω σκοπού, η SGS ίδρυσε και λειτουργεί ένα πρότυπο καταφύγιο αδέσποτων ζώων στην περιοχή του Ωρωπού, όπου αδέσποτα ζώα περιθάλπονται και περιμένουν τη νέα οικογένεια που θα τα υιοθετήσει. Παράλληλα, υλοποιεί πληθώρα δράσεων, καθώς και φιλανθρωπικά και εκπαιδευτικά προγράμματα, τόσο για την προστασία των αδέσποτων, όσο και για την ευαισθητοποίηση του κοινού.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *