Aly Ryan: Υποψήφια για την εκπροσώπηση της Ελβετίας το 2020

Η υποψήφια του εθνικού τελικού της Γερμανίας το 2019, Aly Ryan, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter, δήλωσε στους αγαπημένους της φανς πως έστειλε συμμετοχή να εκπροσωπήσει την Ελβετία στην Eurovision 2020.

Σε σχόλιο ενός ακόλουθού της για να δηλώσει συμμετοχή για την εκπροσώπηση της Ελβετίας στον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, η ίδια απάντηση πως το “έχει κάνει ήδη”, ενώ παράλληλα δήλωσε πως μόνο με απευθείας ανάθεση θα σκεφτόταν να εκπροσωπήσει την Γερμανία.

Προς όλους τους φίλους μου της Eurovision, έλαβα εκατοντάδες μηνύματα από εσάς ρωτώντας με να αιτηθώ ξανά για τον γερμανικό εθνικό τελικό. Δεν θα το κάνω. Είπα στο NDR (το δημόσιο κανάλι της Γερμανίας) πως ο μόνος τρόπος για να το ξανασκεφτώ, είναι με απευθείας ανάθεση, αν και φαίνεται πως επέλεξαν την παλιά διαδικασία. 

https://twitter.com/alyryanmusic/status/1176045090361544704

Η Aly Ryan ήταν υποψήφια στον εθνικό τελικό της Γερμανίας 2019 Unser Lied für Israel, η οποία, αν και ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί για την εκπροσώπηση της χώρας, περιορίστηκε στην 4η θέση και έχασε την ευκαιρία να εκπροσωπήσει την χώρα της στο Ισραήλ.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *