Christer Bjorkman: ” Η θέση του Executive Supervisor του Διαγωνισμού είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει”

Από το πρωί που έγινε γνωστή η είδηση, ότι ο Jon Ola Sand αφήνει την θέση του Executive Supervisor του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, δεν είναι λίγοι αυτοί που στοιχηματίζουν για τον αντικαταστάτη του. Ένα από τα ονόματα που αναφέρουν, είναι αυτό του Christer Bjorkman, παραγωγού του Melodifestivalen και αρχηγού αποστολής της Σουηδίας στο διαγωνισμό. Ο ίδιος πάντως σε σχετικό ερώτημα που του είχε τεθεί πριν δύο χρόνια, απέρριπτε κατηγορηματικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Κατά τη διάρκεια της Eurovision 2017, ο Christer Bjorkman κλήθηκε από την EBU να βοηθήσει στην ουκρανική διοργάνωση, που ακροβατούσε σε τεντωμένο σχοινί και λίγο έλειψε να καταλήξει σε ένα μεγάλο φιάσκο. Την στιγμή που τα δημοσιεύματα που μιλούσαν για μεταφορά του διαγωνισμού από το Κίεβο στην Βιέννη ή το Βερολίνο πλήθαιναν, ο Christer Bjorkman ανέλαβε δράση και έσωσε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή την διοργάνωση.

Στο πλαίσιο λοιπόν της τότε παραμονής του στο Κίεβο, ο Christer Bjorkman έδωσε μια συνέντευξη κυριολεκτικά για παντός επιστητού. Ανάμεσα στα όσα ενδιαφέροντα είπε ο Bjorkman, ήταν και η απάντηση στην ερώτηση για το αν θα τον ενδιέφερε η θέση του Executive Supervisor του διαγωνισμού, μετά το 2021 οπότε και θα άφηνε την θέση του παραγωγού του Melodifestivalen.

Όχι, είναι πολύ πολύπλοκο για μένα. Μου αρέσει να είμαι απασχολημένος και μετά με τον διαγωνισμό. Αλλά ανυπομονώ να είμαι σε θέση να βοηθήσω άλλες χώρες με τις εθνικές επιλογές τους. Νομίζω ότι είναι διασκεδαστικό.

Christer Bjorkman 

Αν ισχύουν επομένως τα όσα είπε το 2017 ο Christer Bjorkman, τότε θα πρέπει να ψάξουμε αλλού τον αντικαταστάτη του Jon Ola Sand, από τον επόμενο Μάιο. Όπως και να έχει πάντως, μέχρι το 2021 ο Bjorkman παραμένει παραγωγός του Melodifestivalen, η αντικατάσταση του Jon Ola Sand χρονικά προηγείται της αποχώρησης του πρώτου από την θέση του, στον σουηδικό εθνικό τελικό.

πηγή: SVT
1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *