EBU: Ο Jon Ola Sand αποχωρεί από την θέση του Executive Supervisor της Eurovision!

Ο Jon Ola Sand, Executive Supervisor του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision από το 2011, ανακοίνωσε ότι ο διαγωνισμός του 2020 στο Ρότερνταμ θα είναι ο τελευταίος για αυτόν με αυτή την ιδιότητα. 

Τέλος εποχής μετά από εννιά χρόνια

Ο Jon Ola που βρίσκεται στο τιμόνι τόσο του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, όσο και όλων των άλλων ζωντανών γεγονότων της EBU, δηλαδή της Junior Eurovision, του Eurovision Young Musicians και του Eurovision Choir, θα αφήσει την θέση του μετά από εννιά χρόνια διακονίας.

Μετά τον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στο Ρότερνταμ, ο Jon Ola θα επιστρέψει στην πατρίδα του στη Νορβηγία για να αναλάβει ένα νέο ρόλο στην έδρα του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού σταθμού NRK, επιβλέποντας τη νέα στρατηγική του για τη δημιουργία ενός ισχυρού, καινοτόμου και σύγχρονου οργανισμού.

“Είμαι προνομιούχος”

Η τελευταία δεκαετία στην Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοφωνίας (EBU) ήταν φανταστική και συναρπαστική, αλλά θα είναι επίσης καλό να γυρίσεις σπίτι. Έχω ασχοληθεί με τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision για περισσότερα από 20 χρόνια. Αρχικά ως head of delegation για τη Νορβηγία, στη συνέχεια ως εκτελεστικός παραγωγός στο Όσλο το 2010 και τελευταία ως πλοίαρχος του πλοίου στη Γενεύη τα τελευταία 9 χρόνια.

Το Ρότερνταμ θα είναι ο δέκατος διαγωνισμός μου ως executive supervisor και φαίνεται καλή στιγμή να περάσω τη σκυτάλη και να αναλάβω μια νέα πρόκληση στο NRK. Στο νέο μου ρόλο θα εργαστώ για να διασφαλίσω ότι το NRK θα συνεχίσει να είναι δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας παγκοσμίου επιπέδου και θα βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή μορφή για το μέλλον.

Jon Ola Sand, executive supervisor της EBU για τα Eurovision events.

Η EBU παράλληλα με την πρόοδο των εργασιών της προετοιμασίας του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, θα ψάξει να βρει τον διάδοχο του Jon Ola Sand, ώστε τον Μάιο να γίνει η μετάβαση.

2 ΣΧΟΛΙΑ

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] της Eurovision, αφού όπως είναι ήδη γνωστό ο Jon Ola Sand ολοκληρώνει την θητεία του τον Μάιο στην Eurovision 2020, που θα πραγματοποιηθεί στο […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *