Eurostars: Στην Κύπρο για πρώτη φορά η Celine Dion

Στις 2 Αυγούστου 2020 καταφθάνει στην Κύπρο η διεθνούς φήμης και πρώην eurostar Celine Dion, ως μέρος της παγκόσμιας περιοδείας της “Courage World Tour“.

Ήδη η είδηση κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο εδώ και λίγες μέρες, κάνοντας και τους πιο ευκολόπιστους να αμφισβητήσουν την είδηση, μιας και είναι από τις λίγες φορές που ένας καλλιτέχνης τέτοιου βελινεκούς συμπεριλαμβάνει την Κύπρο σε μία από τις περιοδείες του.

Η προπώληση εισιτηρίων για την συναυλία θα ξεκινήσει στις 18 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί (ώρα Κύπρου), η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Γ.Σ.Π. στην Λευκωσία.

Courage World Tour

Η παγκόσμια περιοδεία της Celine Dion ξεκίνησε στις 18 Σεπτεμβρίου στην πόλη του Κεμπέκ, ενώ συμπεριλαμβάνει σχεδόν 100 πόλεις σε Βόρεια Αμερική, Ευρώπη και Μέση Ανατολή για την προώθηση του πρώτου της αγλλόφωνου άλμπουμ μετά από 6 χρόνια. Για πρώτη φορά, η αγαπημένη τραγουδίστρια συμπεριλαμβάνει την Κύπρο, αλλά και την Μάλτα, στην περιοδεία της.

Η περιοδεία αυτή είναι η 14η σε σειρά της Celine, ενώ αποτελεί και σημείο-σταθμός στην καριέρα της, αφού επιστρέφει σε παγκόσμιες περιοδείες μετά από 10 ολόκληρα χρόνια. Ήδη έχουν κυκλοφορήσει τρία τραγούδια από το πολυαναμενόμενο άλμπουμ της “Courage (Κουράγιο)”, τα οποία μπορείτε να ακούσετε εδώ. Η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του άλμπουμ έχει προγραμματισθεί για τις 15 Νοεμβρίου.

Η Celine Dion στην Eurovision

H Celine Dion έλαβε μέρος στην Eurovision το 1988 εκπροσωπώντας την Ελβετία με το τραγούδι Ne partez pas sans mois. Μετά από μια συγκλονιστική βραδιά και μια ακόμη περισσότερο συγκλονιστική ψηφοφορία, αφού για μόλις 1 βαθμό, κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη θέση και να στεφθεί νικήτρια της βραδιάς.

Η βραδιά εκείνη έμελλε χρυσή για την άγνωστη τότε Celine, αφού η καριέρα της εκτοξεύθηκε στα ύψη και κατάφερε να κατακτήσει το παγκόσμιο κοινό, ενώ 30 χρόνια αργότερα, παραμένει από τις πιο αναγνωρίσιμες και αγαπημένες τραγουδίστριες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πιο κάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε την μαγευτική ερμηνεία της Celine Dion στον διαγωνισμό του 1988 στο Δουβλίνο, ενώ στο δεύτερο βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε την συγκλονιστική βαθμολογία της βραδιάς, έτσι όπως καταγράφηκε στα παρασκήνια.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *