Eurostars: Eurovisionικό πάρτι τον Δεκέμβριο στο Άμστερνταμ με τη συμμετοχή της Έλενας Παπαρίζου

Στις 15 Δεκεμβρίου το Άμστερνταμ θα φιλοξενήσει το πρώτο μεγάλο Eurovisionικό πάρτι της χρονιάς, κηρύσσοντας την έναρξη των εορτασμών στην Ολλανδία για την επικείμενη διοργάνωση του 65ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision τον Μάιο στο Ρότερνταμ. Εφτά μήνες μετά τη νίκη του Duncan Laurence στο Τελ Αβίβ, το κλειστό στάδιο Ziggo Dome θα υποδεχθεί μερικούς από τους πλέον γνωστούς συμμετέχοντες στην ιστορία του θεσμού στην εκδήλωση Het Grote Songfestivalfeest.

Η λίστα συμμετεχόντων είναι ιδιαίτερα πλούσια και περιλαμβάνει (μέχρι στιγμής) μεταξύ άλλων: τον Ιζχάρ Κοέν (νικητή το 1978), το συγκρότημα Katrina and the Waves (νικητές το 1997),  τη Ντάνα Ιντερνάσιοναλ (νικήτρια το 1998), τη Ρουσλάνα (νικήτρια το 2004),  τους Λόρντι (νικητές το 2006), τον Ντίμα Μπιλάν (2η θέση το 2006 και νικητή το 2008), τη Λορίν (νίκη το 2012), την Έμιλι Ντε Φόρεστ (νικήτρια το 2013) και τη Νέτα Μπαρζιλάι (νικήτρια το 2018). Φυσικά, στην εκδήλωση θα υπάρχει και ελληνική εκπροσώπηση με την Έλενα Παπαρίζου (3η θέση το 2001, 1η θέση το 2005) να συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στους προσκεκλημένους καλλιτέχνες.

Περισσότερα ονόματα προσκεκλημένων αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Τη διοργάνωση του Het Grote Songfestivalfeest έχει αναλάβει η ολλανδική εταιρεία ΜΜΕ PilotStudio από κοινού με το AVROTROS, τον ολλανδικό κρατικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα που έχει την ευθύνη για τη διοργάνωση του Ρότερνταμ τον Μάιο.

Οι διοργανωτές σε δηλώσεις τους ανέφεραν:

Θα είναι μία πρωτοφανής μουσική βραδιά όπου πολλοί νικητές καλλιτέχνες από το παρόν και το παρελθόν θα μαζευτούν όλοι μαζί και θα παρουσιάσουν τις αγαπημένες του κοινού μουσικές επιτυχίες. Πότε ξανά δεν θα έχουν μαζευτεί τόσοι νικητές της ιστορίας της Eurovision στον ίδιο χώρο. Είμαστε λοιπόν υπερήφανοι που έχουμε ήδη πολλές επιβεβαιώσεις παρουσίας από διάφορους καλλιτέχνες.

Αναμένουμε, λοιπόν, με μεγάλο ενδιαφέρον αυτήν την τόσο ιδιαίτερη μουσική συνάντηση, η οποία θα ενώσει επί σκηνής τέσσερις δεκαετίες Eurovisionικής ιστορίας. Το Het Grote Songfestivalfeest θα προβληθεί μαγνητοσκοπημένα την Πρωτοχρονιά του 2020 από την Ολλανδική κρατική τηλεόραση και έτσι θα δοθεί η ευκαιρία στους Eurofans από κάθε πλευρά του πλανήτη να παρακολουθήσουν τηλεοπτικά τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.

Πηγή: wiwibloggs.com

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] από την Ελένη Φουρέιρα, θα εμφανιστεί μεταξύ άλλων η Έλενα Παπαρίζου (Ελλάδα 2001 ως μέλος των Antique και Ελλάδα 2005), η Loreen […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *