Eurovision: Μήνυση κατά της Live Nation για την εμφάνιση της Madonna

Μετά την ποικιλοτρόπως κριτική που ασκήθηκε στην διεθνούς φήμης βασίλισσα της ποπ Madonna τον προηγούμενο Μάιο μετά και την εμφάνισή της στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision στο Τελ Αβίβ, τόσο για την φωνητική της απόδοση όσο και για τους δύο χορευτές που έφεραν στα ρούχα τους την σημαία του Ισραήλ και της Παλαιστίνης, κερασάκι στην τούρτα έρχεται σημερινό δημοσίευμα της Variety πως το δημόσιο κανάλι του Ισραήλ, ΚΑΝ, κατέθεσε μήνυση κατά της εταιρίας Live Nation και Live Nation Israel.

Η Madonna στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision 2019

Ο λόγος, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, είναι επειδή το δημόσιο κανάλι προσέφερε εξοπλισμό στην ομάδα της Madonna, κόστος που ξέφευγε από τα συμφωνημένα. Ο εξοπλισμός αφορούσε κυρίως projectors, μικρόφωνα, επιπλέον βοηθούς, ασφάλεια, και άλλα. Σύμφωνα λοιπόν με τα αρχεία του δικαστηρίου, τα απαιτούμενα χρήματα ανέρχονται γύρω στα 390,000 δολλάρια (περίπου 350,000 ευρώ), ενώ η ημερομηνία της δίκης δεν έχει ακόμα προγραμματισθεί.

Το δημόσιο κανάλι του Ισραήλ υποστηρίζει πως η Live Nation συμφώνησε να καλύψει αυτά τα έξοδα αλλά δεν προέβει ποτέ σε πληρωμή, ενώ ζητά τα χρήματα ως αποζημίωση, αφού “η εμφάνιση ήταν ανεπιτυχής”. Η εμφάνιση της Madonna στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision 2019 καλύφθηκε από τον δισεκατομμυριούχο Ισραηλο-Καναδό Sylvan Adams, ενώ το ποσό που δέχθηκε ανέρχεται γύρω στα 900,000 ευρώ.

Μπορείτε πιο κάτω να δείτε την -διορθωμένη- εμφάνιση της Madonna στον Μεγάλο Τελικό, έτσι όπως την ανέβασε το κανάλι της Madonna στο Youtube.

Πηγή: Variety

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *