Jon Lilygreen: Το τραγούδι ποιας χώρας υπογράφει για την Junior Eurovision 2019;

Ο Jon Lilygreen που κατάφερε να φέρει την Κύπρο στον τελικό της Eurovision 2010 με το Life Looks Better In Spring, σπάζοντας ένα σερί τεσσάρων αποκλεισμών, είναι ο συνθέτης της φετινής συμμετοχής της Ουαλίας στην Junior Eurovision 2019.

Η Ουαλία θα επιλέξει την δεύτερη συμμετοχή της για την Junior Eurovision, την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου. Έξι φιναλίστ θα διεκδικήσουν την ψήφο του κοινού και της κριτικής επιτροπής, για να εκπροσωπήσουν την Ουαλία στο Γκλίβιτσε της Πολωνίας, στις 24 Νοεμβρίου.

Το τραγούδι που θα ερμηνεύσει ο νικητής, έχει ήδη επιλεγεί και ονομάζεται Calon Yn Curon (χτυποκάρδι) και είναι στα ουαλικά. Όπως δημοσιεύθηκε στα τοπικά μέσα το τραγούδι υπογράφουν οι Sylvia Strand, Ed Holden και John Gregory, το πραγματικό όνομα του Jon Lilygreen, όπως δηλαδή τον ξέρουν οι περισσότεροι fans του διαγωνισμού.

Ο John Gregory κατάγεται από την Ουαλία και είναι σήμερα 32 ετών. Μετά την συμμετοχή του στην Eurovision, προσπάθησε να βρει τα πατήματα του στο χώρο της μουσικής, χωρίς όμως μέχρι σήμερα να καταφέρει να κυκλοφορήσει μια νέα δισκογραφική δουλειά. Πριν μερικά χρόνια έφθασε μέχρι το Chair Challenge του X Factor, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στα lives.

Αναμένοντας να κυκλοφορήσει το τραγούδι που έγραψε για την πατρίδα του στην Junior Eurovision 2019, ας θυμηθούμε το Life Looks Better In Spring, που έφερε την 21η θέση για την Κύπρο, στην Eurovision 2010:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *