Junior Eurovision 2019: Δείτε τις πρώτες εικόνες από την σκηνή

Πριν από λίγη ώρα, μέσω λογαριασμού του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το δημόσιο κανάλι της Πολωνίας και ο οικοδεσπότης της φετινής διοργάνωσης της Junior Eurovision, TVP, έδωσε τις πρώτες φωοτγραφίες για το πως θα μοιάζει η σκηνή.

https://www.facebook.com/EurowizjaTVP/posts/1402206829941743

Η σκηνή είναι εμπνευσμένη από τον άνεμο και τα στοιχεία της είναι στρογγυλά και ελαφριά, ενώ στο βάθος υπάρχει μια μεγάλη LED οθόνη. Παράλληλα, την σκηνή “αγκαλιάζουν” μεγάλες κορδέλες που είναι επίσης LED.

Εμπνευστής και δημιουργός της σκηνής είναι ο κυπριακής καταγωγής σχεδιαστής Γιώργος Στυλιανού-Μάτσης, ο οποίος ζει και εργάζεται στην Πολωνία. Ο Γιώργος είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους και παραγωγικούς παραγωγούς και σκηνογράφους στην Πολωνία. Τα έργα του είναι επίσης γνωστά στο εξωτερικό, στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Με πείρα πέραν των 20 ετών, ο Γιώργος έχει αναλάβει μεγαλεπίβολα μουσικά φεστιβάλ στην χώρα, με αμέτρητες συναυλίες, όπως του Ricky Martin και του Sines O’Connor. Από τις πιο αναγνωρίσιμες δουλειές του είναι η εντυπωσιακή έναρξη του Ευρωπαϊκού Κυπέλου Πετόσφαιρας που διεξήχθη στην Πολωνία το 2015 και το 2017, του διαγωνισμού ομορφιάς Miss Πολωνία αλλά και τα Miss Υφήλιος.

Πως σας φαίνεται η φετινή σκηνή της Junior Eurovision; Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις ειδήσεις που αφορούν την Junior Eurovision 2019.

Πηγή: Eurowizja TVP, r2lights

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *