Melodifestivalen 2020: Ποια τα πιθανά ονόματα

Κι ενώ προχθές (16/09) έληξε η προθεσμία της ανοιχτής πρόσκλησης του δημόσιου καναλιού της Σουηδίας, SVT, για υποβολή συμμετοχών για την 60η διοργάνωση του Melodifestivalen, ήδη ξεκίνησαν να κυκλοφορούν οι φήμες για τα πιθανά ονόματα που θα διαγωνιστούν.

Η διαδικτυακή σελίδα scandipop, συνδυάζοντας τα στοιχεία που έδιναν οι καλλιτέχνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους τελευταίους μήνες, αλλά και στις ενέργειες κάποιων καλλιτεχνών που αφορά το Melodifestivalen, ετοίμασε την λίστα με τους 28 πιθανούς υποψήφιους του επερχόμενου Melodifestivalen.

01. Amanda Aasa: Η μόνη σίγουρη υποψήφια του Melodifestivalen 2020 είναι η Amanda Aasa, η οποία τον περασμένο μήνα κέρδισε το P4 Nästa και εξασφάλισε απευθείας θέση στους ημιτελικούς.

02. The Mamas: Το συγκρότημα The Mamas, το γνωρίσαμε – και το αγαπήσαμε – μέσω της φετινής συμμετοχής της Σουηδίας, το οποίο έκανε φωνητικά στον John Lundvik. Πρόσφατα, βρέθηκαν σε στούντιο της χώρας μαζί με τον συνθέτη της φετινής συμμετοχής της Δανίας.

03. Andreas Wijk: Κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ μόλις πέρυσι, ενώ βρέθηκε πριν λίγο καιρό σε στούντιο μαζί με τους Joy Deb και Linnea Deb, γνώριμους στο κοινό του Melodifestivalen.

04. Shirley Clamp: Παλαίμαχος του Melodifestivalen με αρκετές συμμετοχές στις αρχές του 21ου αιώνα, με την καλύτερή της θέση να είναι η 2η το 2004. Βρέθηκε σε κέντρα σύνθεσης τραγουδιών του Melodifestivalen ενώ πρόσφατα βρισκόταν σε στούντιο.

05. Klara Hammarström: Γνωστή τηλεπαρουσιάστρια της σουηδικής τηλεόρασης, που πρόσφατα εθεάθη στα κέντρα σύνθεσης τραγουδιών του Melodifestivalen.

06. Andreas Weise: Κέρδισε φέτος το Stjärnornas Stjärna 2019, ενός μουσικού διαγωνισμού στην Σουηδία.

07. Tess Merkel Solomons: Μέλος του συγκροτήματος Alcazar, το οποίο προσπάθησε αρκετές φορές να εκπροσωπήσει την Σουηδία, και η οποία πιθανολογείται να βρίσκεται στην τελική λίστα του Melodifestivalen 2020, ειδικά μετά την συμμετοχή της Lina Hedlund – του τρίτου μέλους του συγκροτήματος – στο Melodifestivalen 2019. Επίσης, βρέθηκε στα κέντρα σύνθεσης τραγουδιών πριν λίγο καιρό.

08. Etta Zelmani: Νεοεισερχόμη στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας, η οποία πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο με την Giant Records, υπεύθυνη για πολλές συμμετοχές στο Melodifestivalen.

09. Samir & Viktor: Επίσης γνώριμοι στο κοινό του Melodifestivalen, με την πιο πρόσφατη συμμετοχή τους το 2018 Shuffla, που τερμάτησε στην 4η θέση, την καλύτερή τους μέχρι σήμερα στον διαγωνισμό.

10. Sebastian Walldén: Κέρδισε το Swedish Idol το 2018, βάζοντας τον έτσι στην λίστα με τους υποψήφιους.

11. Bishara: Τερμάτησε στην 2η θέση στο Melodifestivalen 2019, ενώ πιστεύεται πως θα προσπαθήσει ξανά να εκπροσωπήσει την Σoυηδία στην Eurovision.

12. Mariette: Γνωστή τραγουδίστρια στην Σουηδία με 3 συμμετοχές μέχρι σήμερα στο Melodifestivalen, με την πιο πρόσφατη το 2018. Την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε σε στούντιο ηχογράφησης.

13. Jakob Karlberg: Ακόμη ένας νεοεισερχόμενος καλλιτέχνης στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας, ο οποίος βρέθηκε στα κέντρα σύνθεσης τραγουδιών για το Melodifestivalen.

14. Magnus Carlsson: Συμμετείχε σε προηγούμενες εκδοχές του Melodifestivalen, ενώ αυτόν τον μήνα βρίσκεται σε στούντιο ηχογράφησης.

15. Hanna Ferm: Τερμάτησε στην 3η θέση στο φετινό Melodifestivalen, βρέθηκε στα κέντρα σύνθεσης τραγουδιών και ταυτόχρονα βρίσκεται στο στούντιο ηχογράφησης με τους συνθέτες της συμμετοχής που της χάρισε την 3η θέση στο Melodifestivalen.

16. LIAMOO: Ο LIAMOO, μαζί με την Hanna Ferm, τερμάτησαν στην 3η θέση του φετινού Melodifestivalen, ενώ βρέθηκε σε στούντιο ηχογράφησης υποσχόμενος για νέα τραγούδια.

17. Anna Book: Συμμετείχε στο Melodifestivalen συνολικά 2 φορές, ενώ στην τρίτη της προσπάθεια, το 2016, ακυρώθηκε η συμμετοχή της δύο ημέρες πριν τον ημιτελικό, αφού συμμετείχε στον εθνικό τελικό της Μολδαβίας το 2014. Βρέθηκε πρόσφατα σε στούντιο ηχογράφησης.

18. Sven-Ingvars: Αν και 20 χρόνια στην σουηδική μουσική βιομηχανία, μόλις πρόσφατα κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ, ενώ βρέθηκαν καλεσμένοι του SVT στο Allsång på Skansen.

19. Klara och Jag: Το δίδυμο Klara och Jag βρέθηκαν τον προηγούμενο μήνα σε ένα μεγάλο κέντρο σύνθεσης τραγουδιών για το Melodifestivalen, ενώ ανήκουν στην Warner Music.

20. Sigrid Bernson: Αποκλείστηκε στην Δεύτερη Ευκαιρία του Melodifestivalen 2018, ενώ η μουσική της πλέον βασίζεται αποκλειστικά στην σουηδική γλώσσα.

21. Robin Bengtsson: Προηγούμενος νικητής του Meodifestivalen και εκπρόσωπος της Σουηδίας το 2017, εθεάθη στα κέντρα σύνθεσης τραγουδιών για το Melodifestivalen.

22. Omar Rudberg ή Oscar Enestad: Πρώην μέλη του συγκροτήματος FO&O που συμμετείχαν στο Melodifestivalen 2019 και που, ενώ αποκλείστηκαν, σημείωσαν μεγαλύτερη επιτυχία από τα τραγούδια που πέρασαν.

23. Dotter: Αποκλείστηκε από το Melodifestivalen 2018, εμφανίστηκε ως καλεσμένη στην φετινή διοργάνωση, ενώ βρέθηκε στα κέντρα σύνθεσης τραγουδιών για το Melodifestivalen.

24. Malou Prytz: Συμμετείχε για πρώτη φορά στο Melodifestivalen to 2019 και κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό.

25. Chris Kläfford: Κέρδισε το Swedish Idol, ενώ συμμετείχε στο Αμερική Έχεις Ταλέντο 2019, φτάνοντας μέχρι τον ημιτελικό.

26. Renaida: Συμμετείχε φέτος στο Stjärnornas Stjärna, ενώ βρέθηκε στον μεγάλο τελικό του Melodifestivaln 2018.

27. KEiiNO: Οι εκπρόσωποι της Νορβηγίας στον 64ο διαγωνισμό της Eurovision, τερματίζοντας στην πρώτη θέση του τηλεοπτικού κοινού και στην 6η θέση συνολικά, βρέθηκαν πρόσφατα σε κέντρα σύνθεσης τραγουδιών για το Melodifestivalen. Πρόσφατα υπέγραψαν συμβόλαιο με σουηδική ομάδα, ενώ μια συμμετοχή τους στο Melodifestivalen θα τους άνοιγε τον δρόμο για να εισέλθουν στην σουηδική μουσική βιομηχανία.

28. H κάρτα-μπαλαντέρ “Så Mycket Bättre”: Η εκπομπή Så Mycket Bättre είναι μια μουσική εκπομπή, στην οποία καταξιωμένοι Σουηδοί καλλιτέχνες τραγουδούν σε δική τους εκδοχή τραγούδια των υπόλοιπων διαγωνιζόμενων καλλιτεχνών. Η διαδικτυακή ιστοσελίδα υποψιάζεται πως το δημόσιο κανάλι της χώρας θα προσπαθήσει να φέρει έστω έναν καλλιτέχνη και στο Melodifestivalen, μεταξύ των οποίων είναι η Carola, η Jill Johnson και ο Danny Saucedo.

Εσείς ποιοι πιστεύετε πως θα διαγωνιστούν στο Melodifestivalen 2020 από την πιο πάνω λίστα; Ποιους επιθυμείτε να δείτε επί σκηνής, διεκδικόντας το εισιτήριο για την εκπροσώπηση της Σουηδίας στην Ολλανδία;

Πηγή: scandipop.co.uk

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *