Βουλγαρία: Επιστρέφει στον διαγωνισμό | Παρούσα στην Eurovision 2020!

Ένα ευχάριστο νέο μας επεφύλαξε το σημερινό πρωινό. Η Βουλγαρία μετά την φετινή της απουσία από τον διαγωνισμό για οικονομικούς λόγους, επιστρέφει, όπως δήλωσε ο γενικός διευθυντής της δημόσιας τηλεόρασης της χώρας, BNT, Emil Kuslokov.

Ένας μέγας χορηγός θα καλύψει όλα τα έξοδα της βουλγαρικής συμμετοχής στο Ρότερνταμ

Ο γενικός διευθυντής του BNT, αποκάλυψε σήμερα ότι η Βουλγαρία θα είναι παρούσα στην Eurovision 2020, έχοντας μάλιστα ήδη επιβεβαιώσει την συμμετοχή της στην EBU.

Ένας μέγας χορηγός θα καλύψει όλα τα έξοδα (από το participation fee, μέχρι τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής, σκηνικής παρουσίασης, βίντεο κλιπ, κουστούμια κλπ). Ο χορηγός θα παρουσιαστεί σε ειδική συνέντευξη τύπου το προσεχές διάστημα. Το ποσό που θα καλύψει αναμένεται να είναι μεταξύ 400.000 και 500.000 Λέβα.

Πολλοί άνθρωποι έχουν χρήματα, αλλά λίγοι επενδύουν στον πολιτισμό. Ως εκ τούτου, ευχαριστώ τον χορηγό για αυτό που κάνει για το ΒΝΤ. Δεν είναι χρήματα που ρίχνονται στον άνεμο. Η Βουλγαρία είχε ισχυρές αποδόσεις στην Eurovision.  άρα αξίζει να συνεχιστεί αυτή η παράδοση και γιατί να μην ακολουθήσουμε την παγκόσμια παραγωγική δραστηριότητα.

Emil Kuslokov, για επιστροφή της Βουλγαρίας στην Eurovision.

Βρετανική εταιρεία παραγωγής ο μέγας χορηγός

Μπορεί να μην γνωρίζουμε ακόμα ποιος κρύβεται πίσω από την επιστροφή της Βουλγαρίας στον διαγωνισμό, αυτό όμως που ξέρουμε είναι ότι πρόκειται για μια μεγάλη βρετανική εταιρεία παραγωγής, για την οποία το BBC έστειλε βίντεο διάρκειας μίας ώρα στο BNT, προκειμένου να το χρησιμοποιήσει στην παρουσίαση του χορηγού, όταν έρθει η ώρα.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Emil Kuslokov, η εταιρεία αυτή έχει μεγάλα projects στο ενεργητικό της και συνεργασίες με διεθνείς σταρ, όπως η Beyonce.

Η εταιρεία αυτή θα επιλέξει τόσο το τραγούδι, όσο και τον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την Βουλγαρία στο Ρότερνταμ, στις 12, 14 και 16 Μαΐου, ελπίζοντας να συνεχίσει το πετυχημένο σερί της γειτονικής μας χώρας στο διαγωνισμό.

UPDATE

(10.35)

Η είδηση επιβεβαιώθηκε πλέον και από τον λογαριασμό της βουλγαρικής δημόσιας τηλεόρασης στο Twitter, το μέσο που τόσα χρόνια χρησιμοποιούσε η BTN, προκειμένου να κάνει τις ανακοινώσεις της σχετικά με τον διαγωνισμό.

Μπορεί τις προηγούμενες ημέρες να είχαμε την αποχώρηση της Ουγγαρίας, σήμερα όμως πληροφορηθήκαμε την επιστροφή της Βουλγαρίας, που μαζί με την Ουκρανία, μετά την φετινή τους απουσία, θα προσφέρουν περισσότερο ενδιαφέρον στον διαγωνισμό!

Τελευταία, η Βουλγαρία εκπροσωπήθηκε από τους Equinox το 2018 με το Bones, καταλαμβάνοντας την 14η θέση:

Πηγή: 24chasa.bg
3 ΣΧΟΛΙΑ

Trackbacks & Pingbacks

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *