Γαλλία: Με εθνικό τελικό και για την Eurovision 2020

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τοπικό μέσο, η Διευθύντρια Ψυχαγωγίας του δημόσιου καναλιού της Γαλλίας, Alexandra Redde-Amiel, επιβεβαίωσε πως η επόμενη συμμετοχή της Γαλλίας θα επιλεχθεί για ακόμη μία χρονιά μέσω εθνικού τελικού.

Όπως αναφέρει και η ίδια, ενώ έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις και έχουν συμφωνήσει πως είναι βέβαιο για εθνικό τελικό, αυτό που μένει τώρα είναι να να δουν εάν θα ακολουθήσουν το ίδιο φόρματ και το ίδιο όνομα με τις προηγούμενες χρονιές. Αυτό που προέχει αυτή την στιγμή για το κανάλι, είναι η συμμετοχή της χώρας στην διοργάνωση της Junior Eurovision τον ερχόμενο Νοέμβριο στην Πολωνία.

[…] Σκεφτόμαστε πολλά. Είμαστε ανοικτοί σε όλα, βάζουμε όλες τις ερωτήσεις πάνω στο τραπέζι. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι η εκπομπή (σ.σ. εθνικός τελικός) θα επιστρέψει. Σε τι φόρματ και με τι όνομα, δεν έχει ακόμη αποφασισθεί. […]

Alexandra Redde-Amiel, Διευθύντρια Ψυχαγωγίας France Televisions

Η Γαλλία επιλέγει τα τελευταία 2 χρόνια τον εκπρόσωπό της μέσω του εθνικού τελικού Eurovision Destination. Από την πρώτη χρονιά, ο τελικός αγαπήθηκε από αρκετούς φίλους του διαγωνισμόυ, αλλά και από το γαλλικό κοινό, μιας και είναι η δημοφιλέστερη εκπομπή της βραδιάς.

Την δεύτερη εκδοχή του Eurovision Destination κέρδισε ο Bilal Hasani με το τραγούδι Roi, ο οποίος ταξίδεψε στο Ισραήλ για χάριν της Γαλλίας και τερμάτισε στην 16η θέση του Μεγάλου Τελικού.

Πηγή: OZAP, eurovoix

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.