Ιρλανδία: Η Linda Martin πρωταγωνίστρια του video clip της συμμετοχής για την Junior Eurovision 2019

Ένας μήνας περίπου έχει απομείνει για την διεξαγωγή της Junior Eurovision 2019, στην Γκλίβιτσε της Πολωνίας. Η δημόσια τηλεόραση της Ιρλανδίας, έδωσε πριν από λίγο στη δημοσιότητα το video clip του Banshee, της συμμετοχής της δηλαδή για τον διαγωνισμό. Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι σε αυτό πρωταγωνιστεί η νικήτρια της Eurovision 1992, Linda Martin!

Η Anna Kearney κέρδισε τον εθνικό τελικό της Ιρλανδίας, Junior Eurovision Éire 2019 και θα εκπροσωπήσει την Ιρλανδία στον παιδικό διαγωνισμό της Eurovision. Θα ερμηνεύσει το τραγούδι Banshee, ελπίζοντας να κερδίσει την πρώτη νίκη της Ιρλανδίας στον παιδικό διαγωνισμό.

H δημόσια τηλεόραση της Ιρλανδίας σκέφθηκε έναν έξυπνο τρόπο θα λέγαμε προκειμένου να στρέψει τα φώτα της προσοχής πάνω στην συμμετοχή της. Έβαλε την Linda Martin, να πρωταγωνιστεί στο βίντεο.

Το βίντεο κλιπ είναι γεμάτο από τα ιρλανδικά δάση και θάλασσες. Μας πηγαίνει πίσω στο μεσαίωνα, έτσι εξάλλου δικαιολογείται και η σχετική αμφίεση της Anna Kearney. Σε όλο το βίντεο παρακολουθούμε μια μυστηριώδης γυναίκα, η οποία δεν αποκαλύπτει την ταυτότητα της αφού φοράει μια κάπα, που κρύβει και το πρόσωπο της. Μόνο στο τέλος η μυστηριώδης γυναίκα αποκαλύπτεται και βλέπουμε ότι είναι η Linda Martin.

Θα καταφέρει η Linda Martin να φέρει τύχη και βαθμούς στην ιρλανδική συμμετοχή στην Junior Eurovision 2019;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *