Ιταλία: Η Lady Gaga στο Sanremo 2020;

Μια είδηση βόμβα κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στην Ιταλία. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής και παρουσιαστής του Φεστιβάλ του Sanremo, Amadeus, έχει πλησιάσει την Lady Gaga προκειμένου να εμφανισθεί ως guest στο Teatro Ariston, κατά τη διάρκεια του Sanremo 2020.

Στιγμές Shallow στο Teatro Ariston;

Μία από τις προϋποθέσεις που έθεσε ο Amadeus στη RAI προκειμένου να αναλάβει το ρόλο του παρουσιαστή και καλλιτεχνικού διευθυντή του Φεστιβάλ του Sanremo, ήταν η επιστροφή των διεθνών σταρ ως guests, κάτι που ο προκάτοχος του Baglioni κατάργησε, αφού προτιμούσε μόνο εγχώριους καλεσμένους.

Μετά τις σκέψεις για τη Madonna, ο Amadeus καταλήγει στο ότι καλύτερη επιλογή θα ήταν η Lady Gaga, που ξεκάθαρα μπορούμε να πούμε ότι φέτος βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της.

Η αποκάλυψη έγινε από το περιοδικό Spy. Στο σχετικό άρθρο αναφέρεται η προσπάθεια του νέου καλλιτεχνικού διευθυντή να φέρει έναν από τους πιο επιτυχημένους διεθνείς τραγουδιστές και ηθοποιούς στην πόλη της Λιγουρίας, επ’ αφορμή της 70ης έκδοσης του Φεστιβάλ του Sanremo. Αν και γνωρίζει ότι η Lady Gaga δεν είναι ένα εύκολα προσβάσιμο όνομα για τις τσέπες της  RAI φαίνεται ότι o Amadeus είναι αποφασισμένος με κάθε κόστος να κάνει αυτό το χτύπημα.

Αυτή τη στιγμή οι διαπραγματεύσεις ολοκληρώνουν ένα από τα όνειρα που εξέφρασε ο Amadeus όταν δέχτηκε να αναλάβει το Φεστιβάλ του Σαν Ρέμο: να φέρει στη σκηνή του Ariston την Lady Gaga. Το κόστος της επιχείρησης είναι απαγορευτικό για τα ταμεία της RAI, αλλά η ομάδα προσπαθεί να βρει δημιουργικές λύσεις …

SPY, για Lady Gaga στο Φεστιβάλ του Sanremo 2020.

Τα πρώτα ονόματα για την Campioni κατηγορία

Μία ακόμη σημαντική πληροφορία που αναφέρεται στο άρθρο του SPY είναι τα πρώτα ονόματα καλλιτεχνών που θα ήθελε ο Amadeus να διαγωνίζονται στο Sanremo 2020. Κάποιοι εξ’ αυτών είναι οι Al Bano , Elettra Lamborghini και Alberto Urso.

Σας υπενθυμίζουμε ότι τα ονόματα των υποψηφίων για την κατηγορία των καταξιωμένων καλλιτεχνών στο Φεστιβάλ του Sanremo 2020, θα γίνει στις 6 Ιανουαρίου. Το Sanremo 2020  θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως και τις 8 Φεβρουαρίου 2020. Η RAI αν και επιβεβαίωσε την συμμετοχή της για την Eurovision 2020, δεν έχει μέχρι στιγμής ξεκαθαρίσει αν ο εκπρόσωπος της αναδειχθεί μέσα από το ιστορικό φεστιβάλ της Λιγουρίας, αν και κάτι τέτοιο φαντάζει το πιθανότερο.

Πηγή: SPY, trendit.it
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *