Λετονία: Στις 8 Φεβρουαρίου ο τελικός του Supernova 2020!

Η δημόσια τηλεόραση της Λετονίας LTV, ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι η συμμετοχή της χώρας για την Eurovision 2020 θα πραγματοποιηθεί μέσα από τον εθνικό τελικό, Supernova, που θα διεξαχθεί για έκτη συνεχόμενη χρονιά. Ο τελικός του Supernova 2020 θα λάβει χώρα στη Ρίγα, στις 8 Φεβρουαρίου.

Μέχρι τις 20 Νοεμβρίου έχουν προθεσμία, οι ενδιαφερόμενοι δημιουργοί για να υποβάλουν τις προτάσεις τους, προκειμένου να διαγωνισθούν για την εκπροσώπηση της Λετονίας, στο Ρότερνταμ.

Η υποβολή γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της σχετικής ιστοσελίδας και φέτος σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές, είναι δυνατή και η συμμετοχή ξένων δημιουργών, αλλά και ερμηνευτών, αρκεί να υπάρχει κάποιος Λετονός στην ομάδα.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, αν θα πραγματοποιηθούν και ημιτελικοί ή θα υπάρξει μία μόνο τελική βραδιά, αφού σύμφωνα με τα λεγόμενα του παραγωγού του Supernova, Ilze Jansone, υπάρχουν λεπτομέρειες που δεν έχουν ρυθμιστεί.

Δεν γνωρίζαμε για μεγάλο χρονικό διάστημα τη μοίρα του Supernova και από τα τέλη Αυγούστου το ενδιαφέρον για το διαγωνισμό και την διαδικασία υποβολής αιτήσεων ήταν υψηλότερο από ό, τι τα προηγούμενα πέντε χρόνια, οπότε αναμένουμε περισσότερες ποιοτικές συμμετοχές. Προς το παρόν, έχουμε πολλά ακόμα να αποφασίσουμε για τη διαδικασία επιλογής του διαγωνισμού, γνωρίζουμε όμως με σιγουριά ότι ο τελικός του διαγωνισμού θα είναι ζωντανός στις 8 Φεβρουαρίου.

Ilze Jansone, παραγωγός του Supernova.

Στο Τελ Αβίβ την Λετονία εκπροσώπησε το συγκρότημα Carousel με το τραγούδι That Night, που όμως με 50 βαθμούς στον δεύτερο ημιτελικό δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό.

Πηγή: LTV
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *