Σουηδία: Επιστρέφει η Carola στο Melodifestivalen με ένα θρησκευτικό τραγούδι

Η Carola θα συμμετάσχει στο επόμενο Melodifestivalen, τον εθνικό τελικό δηλαδή της Σουηδίας μέσα από τον οποίο επιλέγουν την συμμετοχή τους στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Αν καταφέρει να νικήσει, αυτή θα είναι η τέταρτη συμμετοχή της στην Eurovision!

Με ένα χριστιανικό τραγούδι η Carola στο Melodifestivalen 2020

Σύμφωνα με την σουηδική εφημερίδα «Aftonbladet», η 53χρονη σήμερα τραγουδίστρια θα είναι ανάμεσα στους 28 συμμετέχοντες του Melodifestivalen 2020, με ένα τραγούδι που έγραψε η ίδια και έχει θρησκευτικό περιεχόμενο. Η ίδια εξάλλου είναι μέλος της ευαγγελικής εκκλησίας, World of Life και έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος της ζωής της στο προσφυγικό ζήτημα. Μαζί με τον σύζυγο της, τον Νορβηγό ιερέα  Runar Søgaard, έχουν υιοθετήσει ένα κοριτσάκι από την Αφρική, του οποίου οι γονείς είχαν πεθάνει.

Η Aftonbladet αναφέρει για τους στίχους του τραγουδιού:

Είναι γραμμένο από την ίδια, αφιερωμένο στη χριστιανική της πίστη και τραγουδά για την αγάπη προς τον Ιησού Χριστό.

Οι fans πάντως υποδέχθηκαν με ανάμεικτα συναισθήματα την είδηση, αφού θεωρούν ότι η Carola έχει κλείσει τον κύκλο της στο Melodifestivalen.

Carola & Melodifestivalen

Αυτή θα είναι η έκτη συμμετοχή της  Carola στο Melodifestivalen, το οποίο έχει κερδίσει τρεις φορές. Το 1983 σε ηλικία μόλις 17 ετών κερδίζει με το Främling και εκπροσωπεί για πρώτη φορά την Σουηδία στην Eurovision, καταλαμβάνοντας εκεί την τρίτη θέση. Το 1991 στη Ρώμη με το Fångad av en stormvind κερδίζει την τρίτη νίκη για την πατρίδα της. Τέλος, το 2006 στην Eurovision της Αθήνας ερμηνεύει το Invincible και βρίσκεται στο τοπ5 για τρίτη φορά, συγκεκριμένα στην πέμπτη θέση.

Το 2008 θα επιχειρήσει για μία ακόμα φορά να βρεθεί στη σκηνή της Eurovision,  συμμετέχοντας στο Melodifestivalen σε ένα ντουέτο με τον Andreas Johnson, φθάνοντας όμως μόνο μέχρι τον γύρο δεύτερης ευκαιρίας.

Θα θέλατε να δείτε την Carola να επιστρέφει στο διαγωνισμό της Eurovision για τέταρτη φορά;

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Η σχετική είδηση τάραξε την Eurovision Bubble, αλλά σε απογοήτευση (ή ευχαρίστηση κάποιων), η Carola όπως ξεκαθαρίζει μέσα από το προφίλ της στο Instagram, δεν θα λάβει μέρος στο προσεχές Melodifestivalen. […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *