Γερμανία: Στον εθνικό τελικό ο ομογενής Sandro Nicolas με τραγούδι της Linnea Deb;

Ο Sandro Nicolas είναι ένας ανερχόμενος καλλιτέχνης ελληνικής καταγωγής, που κάνει καριέρα στη Γερμανία. Ένα Instagram Story της Linnea Deb, που κοινοποίησε και ο ίδιος μέσα από το studio ηχογραφήσεων, μας κάνει να πιθανολογούμε ότι ο ομογενής ερμηνευτής θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στον γερμανικό εθνικό τελικό για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Για τον Sandro Nicolas διαβάσατε ξανά σε προηγούμενο μας άρθρο, με αφορμή την συμμετοχή του στο New Wave Festival, τον περασμένο Αύγουστο στο Σότσι.

Ο Sandro Nicolas (Alessandro Ruetten) έχει πατέρα Αμερικανό και μητέρα Ελληνίδα. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Γερμανία, ενώ σήμερα είναι 23 ετών. Το 2018 συμμετείχε στην γερμανική έκδοση του The Voice, φθάνοντας μέχρι και τα ημιτελικά.

Ο ίδιος έχει μεγαλώσει με ελληνική παιδεία, μιλάει άπταιστα ελληνικά και μια ματιά στο προφίλ του στο Instagram αρκεί για να δείτε την άρρηκτη σχέση που διατηρεί με την Ελλάδα, την οποία επισκέπτεται πολύ συχνά.

https://www.instagram.com/p/B3KzxxYIX2Z/?utm_source=ig_web_copy_link

Η Linnea Deb έχει πάνω από 15 συμμετοχές στο Melodifestivalen, το οποίο έχει κερδίσει δύο φορές (You – 2012 και Heroes – 2015), εκπροσωπώντας ισάριθμα την Σουηδία στον διαγωνισμό της Eurovision και χαρίζοντας της και ένα τρόπαιο (2015). Μερικές άλλες της συμμετοχές της ήταν το Statements της Loreen, το Busy Doing Nothing της Ace Wilder και τα τραγούδια των Mohombi και Wiktoria για την φετινή έκδοση. Το 2018 εκπροσώπησε την Φινλανδία με το Monsters που έγραψε για την Saara Aalto. Έχει διαγωνισθεί σε εθνικούς τελικούς και άλλων χωρών (Νορβηγία, Πολωνία κ.α. ). Ήδη γνωρίζουμε ότι έχει καταθέσει συμμετοχή για το Melodifestivalen 2020, μαζί με τον δικό μας Δημήτρη Στάσσο.

Πόσο πιθανό είναι να δούμε τον Sandro Nicolas στον γερμανικό εθνικό τελικό;

Φυσικά για να δούμε τον Sandro Nicolas να διαγωνίζεται στον γερμανικό εθνικό τελικό με το τραγούδι της Linnea Deb ή κάποιο άλλο, θα πρέπει να επιλεγεί ανάμεσα στους φιναλίστ.

Για τον γερμανικό εθνικό τελικό ήταν δυνατή η υποβολή τόσο τραγουδιών, όσο και ερμηνευτών. Η εταιρεία παραγωγής Digame που είναι υπεύθυνη για την διαδικασία, αφού επιλέξει τους επικρατέστερους υποψηφίους, θα τους δώσουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν σε διάφορα songwriting camps, προκειμένου να γράψουν καινούρια τραγούδια για τον εθνικό τελικό. Μετά και την ολοκλήρωση και αυτής της διαδικασίας, η Digame θα επιλέξει τους φιναλίστ και θα τους αντιστοιχίσει με τα τραγούδια που θα διαγωνισθούν.

Η τελική επιλογή της γερμανικής συμμετοχής στην Eurovision 2020 θα πραγματοποιηθεί σε ένα ζωντανό σόου, από μία τριπλή ψηφοφορία: του τηλεοπτικού κοινού, της κριτικής επιτροπής των ειδικών και της 100μελής επιτροπής των fans.

Δείτε μία από τις ζωντανές εμφανίσεις του στο New Wave Festival 2019:

Θα μπορέσει ο Sandro Nicolas να είναι στο γερμανικό εθνικό τελικό; Ήταν πράγματι στο studio μαζί με την Linnea Deb προκειμένου να ηχογραφήσει μία πιθανή συμμετοχή για τον διαγωνισμό;

 

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο μας άρθρο για τον ανερχόμενο καλλιτέχνη ελληνικής καταγωγής, […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *