ΕΡΤ: Δύο γυναίκες υπεύθυνες για τη δημιουργία ψυχαγωγικού προγράμματος

Προχωρεί ολοταχώς η στελέχωση της δημόσιας τηλεόρασης σε μια προσπάθεια να ανταποκριθεί στον αυξημένο ανταγωνισμό της φετινής σεζόν. Δύο γυναίκες ανέλαβαν τα ηνία για την δημιουργία του ψυχαγωγικού και πολιτιστικού προγράμματος της ΕΡΤ.

Το έργο της θα συνδράμει, ως Σύμβουλος Προγράμματος η σκηνοθέτιδα, συγγραφέας και δημοσιογράφος Κέλλυ Αλχανάτη-Παπούλη. Αξίζει να σημειωθεί ότι για περισσότερα από 20 χρόνια, η Κέλλυ Αλχανάτη συνεργάστηκε τόσο με μεγάλες διαφημιστικές εταιρίες όσο και με εταιρίες τηλεοπτικών παραγωγών. Στο παρελθόν εργάστηκε ως στέλεχος στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και του STAR ενώ από το 2006 και για δύο ολόκληρα χρόνια εργάστηκε στην ΕΡΤ Ψηφιακή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΕΡΤ, «τα δύο νέα στελέχη, μαζί με τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Γενικής Διεύθυνσης Τηλεόρασης της ΕΡΤ, θα προχωρήσουν στον επανασχεδιασμό του ψυχαγωγικού και πολιτιστικού προγράμματος της δημόσιας τηλεόρασης, ώστε αυτό να ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές ενός σύγχρονου ραδιοτηλεοπτικού φορέα, αλλά και στις ανάγκες του τηλεοπτικού κοινού».

Πηγή: Έθνος
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *