Ισπανία: Με τραγούδι στα ισπανικά ο Blas Cantó στη Eurovision 2020;

Ο Blas Cantó, είναι ένας από τους πρώτους τραγουδιστές που ανακοινώθηκαν ό,τι θα συμμετέχουν στη Eurovision 2020 που θα λάβει χώρα στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.  Η RTVE, δημόσια τηλεόραση της Ισπανίας,  για πρώτη φορά μετά το 2015 επιλέγει τον εκπρόσωπο της στον διαγωνισμό μέσω απευθείας ανάθεσης.

Σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα Europa Press, ο 28χρονος καλλιτέχνης, αποκάλυψε κάποιες πρώτες πληροφορίες για το τραγούδι με το οποίο πρόκειται να διαγωνισθεί στην αρένα του Ahoy. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Γίνεται μια προσπάθεια έτσι ώστε να ερμηνεύσω το τραγούδι στα αγγλικά, καθώς με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει η Ευρώπη να με καταλάβει. Ωστόσο, δεν είναι απαραίτητο οι άνθρωποι να καταλάβουν τί τραγουδώ. Η μουσική είναι παγκόσμια. 

Ακόμα συμπληρώνει:

Δεν θέλω να τραγουδήσω κάποια μπαλάντα αλλά ούτε να κάνω ένα πάρτι στη σκηνή. Στη σκηνή μάλλον δεν θα είμαι μόνος, αλλά θα έχω κάποιον μαζί μου. Όλα εξαρτώνται από το τραγούδι που θα επιλέξουμε.

Ο Blas Cantó είναι 28 χρονών και έχει γίνει γνωστός στην Ισπανία αρχικά ως μέλος του boyband Auryn. Θεωρείται ένας από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες της γενιάς τους και η επιλογή του σίγουρα εκπλήσσει ευχάριστα, αφού η Ισπανία δεν μας έχει συνηθίσει σε επιλογές καταξιωμένων καλλιτεχνών. Δεν είναι η πρώτη φορά που συνδέεται με τον διαγωνισμό, αφού το 2004 είχε λάβει μέρος στον εθνικό τελικό της Ισπανίας για την Junior Eurovision και το 2011 δοκίμασε την τύχη του στον εθνικό τελικό για την κανονική Eurovision με το συγκρότημα Auryn.

Πηγή: Europa Press

 

 

 

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Ισπανία: Με τραγούδι στα ισπανικά ο Blas Cantó στη Eurovision 2020; […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *