Μάλτα: Δείτε την εμφάνιση της Destiny Chukunyere στο X Factor

Η 17χρονη Destiny Chukunyere, που το 2015 κέρδισε στην Junior Eurovision , είναι υποψήφια στο X Factor που προβάλλεται αυτή την περίοδο μέσα από τη δημόσια τηλεόραση της χώρας, καθιστώντας τον νικητή του τάλεντ σόου, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον εκπρόσωπο της Μάλτας στο διαγωνισμό της Eurovision.

To 2015 η Destiny έφερε την Μάλτα στην πρώτη θέση της Junior Eurovision. με την εκπληκτική φωνή της και το ρετρό τραγούδι της, Not My Soul. Ένα χρόνο αργότερα έλαβε μέρος στο Britain’s Got Talent, φθάνοντας μέχρι και τα ημιτελικά. Φέτος, συμμετείχε στα φωνητικά της μαλτέζικης αποστολής στο Τελ Αβίβ, βοηθώντας στη σκηνή την Michela, που εκπροσώπησε τη χώρα της, μετά την νίκη της στο X Factor

Η νεαρή τραγουδίστρια, επέλεξε να ερμηνεύσει το  Giving Myself της Jennifer Hudson, αποσπώντας 4 ναι από τους κριτές, οι οποίοι μάλιστα δήλωσαν ό,τι την φαντάζονται στη σκηνή του Ρότερνταμ τον Μάιο. Να υπενθυμίσουμε ό,τι η κριτική επιτροπή αποτελείται από τους Ira Losco, Μάλτα 2002 και 2016, Howard Keith Debono, manager των σπουδαιότερων καλλιτεχνών της Μάλτας, Ray Mercieca, συνθέτης και παραγωγός  και Alexandra Alden, τραγουδίστρια.

Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε την εμφάνιση της Destiny που από ό,τι φαίνεται είναι πανέτοιμη για να φέρει την πρώτη νική της Μάλτας στην Eurovision 2020:

Θα θέλατε να δείτε την Destiny Chukunyere να εκπροσωπεί την Μάλτα στην Eurovision 2020;

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *