Ολλανδία: Η Floor Jansen των Nightwish απαντά αν θα συμμετάσχει στην Eurovision 2020!

Η τραγουδίστρια των Nightwish, Floor Jansen, σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της για μια ενδεχόμενη συμμετοχή της στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Σε χθεσινή (22/10) ραδιοφωνική της συνέντευξη ξεκαθαρίζει αν θα την ενδιέφερε να εκπροσωπήσει την πατρίδα της Ολλανδία, στον διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάιο στο Ρότερνταμ.

Ναι στην Eurovision, όχι όμως για το 2020

Η Floor Jansen δεν λέει όχι σε μια ενδεχόμενη συμμετοχή της στον Διαγωνισμό, αν και όπως αποσαφηνίζει αυτό δεν μπορεί να συμβεί το 2020, αφού έχει υποχρεώσεις τόσο ως σόλο καλλιτέχνης, όσο και με τους Nightwish, με τους οποίους έχει προγραμματισμένη περιοδεία για την επόμενη χρονιά.

Θα με τιμούσε μια τέτοια πρόταση (να εκπροσωπήσει την Ολλανδία στην Eurovision), αλλά δεν θα μπορούσα τώρα! Έχω την δική μου περιοδεία αυτό το διάστημα και το 2020 έχουμε προγραμματισμένες συναυλίες με τους Nightwish.

Floor Jansen τραγουδίστρια των Nightwish.

Στα 38 της χρόνια η Floor Jansen, έχει ήδη μια σημαντική καριέρα πίσω της. Υπήρξε η τραγουδίστρια των After Forever, ενώ από το 2012 κατέχει την θέση της ερμηνεύτριας των Nightwish, μιας μπάντας με σημαντική καριέρα σε όλο τον κόσμο.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *