Πολωνία: Επιβεβαίωσε την συμμετοχή της στην Eurovision 2020

Ο δημόσιος τηλεοπτικός σταθμός της Πολωνίας, TVP, επιβεβαίωσε πριν από λίγο την πρόθεση να συμμετάσχει η χώρα στον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, που θα δειξαχθεί τον Μάιο του 2020 στην Ολλανδία.

It's official: Telewizja Polska is on board! Poland confirms participation in Eurovision Song Contest 2020 in Rotterdam!…

Posted by eurowizja.org on Tuesday, October 1, 2019

Παρά τις φημολογίες που υπήρχαν για πιθανή αποχώρηση της χώρας απόν τον διαγωνισμό λόγω των τελευταίων κακών αποτελεσμάτων της χώρας στον διαγωνισμό, όπως φαίνεται το δημόσιο κανάλι θα δώσει το παρόν του και στο Ρόττερνταμ.

Αν και παραμένει άγνωστος ο τρόπος επιλογής της συμμετοχής, σύμφωνα με τοπικά μέσα, θα έχουμε πληροφορίες σύντομα. Πάντως, από την επιστροφή της χώρας στον διαγωνισμό το 2014 μέχρι και σήμερα, έχει επιλέξει τις συμμετοχές της είτε μέσω απευθείας ανάθεσης είτε μέσω εθνικού τελικού 3 φορές έκαστως.

Εξάλλου, πρωταρχικός στόχος του καναλιού είναι η διοργάνωση της Junior Eurovision 2019 που θα διεξαχθεί στην Πολωνία στις 24 Νοεμβρίου.

Το 2019 την Πολωνία εκπροσώπησαν οι Tulia με το τραγούδι Fire of Love (Pali się), οι οποίες τερμάτισαν στην 11η θέση του Ημιτελικού με 120 βαθμούς, χάνοντας το χρυσό εισιτήριο του μεγάλου τελικού για μόλις 2 βαθμούς.

Πηγή: eurowizja.org

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *