Σουηδία: Ο Victor Crone στο Melodifestivalen 2020 | Ποιοι άλλοι καλλιτέχνες θα συμμετάσχουν;

Σύμφωνα με νέο άρθρο της Aftonbladet o φετινός εκπρόσωπος της Εσθονίας στο Τελ Αβίβ, Victor Crone, θα συμμετάσχει στο επόμενο Melodifestivalen, θέλοντας να εξαργυρώσει την μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία της συμμετοχής του, Storm.

Από την Εσθονία στην Σουηδία ο Victor Crone

Ο Victor Crone είναι Σουηδός και εφόσον το δημοσίευμα ευσταθεί, αυτή θα είναι η δεύτερη συμμετοχή του στο Melodifestivalen, μετά από το ντουέτο του το 2015 με τον Behrang Miri, που έφθασε μέχρι το Second Chance. Οι συμπατριώτες του αγάπησαν το Storm και στην τηλεψηφοφορία ήταν στη δεύτερη θέση, πίσω μόνο από το Spirit In The Sky της Νορβηγίας. Δεν είναι λοιπόν λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, για τη δεύτερη συμμετοχή του Victor Crone στο Melodifestivalen. Το τραγούδι σύμφωνα με την Aftonbladet το υπογράφει η ομάδα του Avicii.

Ποια άλλα ονόματα φημολογούνται;

Παρά τη διάψευση της Carola, ότι δεν θα συμμετάσχει στο Melodifestivalen της επόμενης χρονιάς, η δημόσια τηλεόραση της Σουηδίας θα την ήθελε ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους και θα εντείνει τις πιέσεις προκειμένου η 53 σήμερα ερμηνεύτρια να πει το μεγάλο ναι!

Άλλα ονόματα που αναφέρει η Aftonbladet ως πιθανούς συμμετέχοντες είναι η 18χρονη Hanna Ferm και ο 25χρονος Jakob Karlberg, αμφότεροι πρώην συμμετέχοντες του Idol, ενός talent show που τροφοδοτεί κατά κόρον το Melodifestivalen.

Συνοψίζοντας τα παραπάνω οι καλλιτέχνες που φαίνεται να συμμετέχουν στο Melodifestivalen 2020 είναι:

1. Amanda Aasa (από το ραδιοφωνικό διαγωνισμό P4)

2. Victor Crone

3. Hanna Ferm

4. Jakob Karlberg

Ποιους άλλους καλλιτέχνες θα θέλατε να δείτε στο Melodifestivalen 2020;

Πηγή: Aftonbladet

 

3 ΣΧΟΛΙΑ

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής οι καλλιτέχνες που φαίνεται να συμμετέχουν στο […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *