Armin van Buuren: “Δεν πρόκειται να εκπροσωπήσω την Ολλανδία στην Eurovision”

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα το πρωί ο διεθνούς φήμης DJ Armin van Buuren, αποκάλυψε πως απέρριψε την πρόταση να εκπροσωπήσει την Ολλανδία στον διαγωνισμό της Eurovision του 2020, ενώ ταυτόχρονα ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να εκπροσωπήσει γενικά την χώρα στον διαγωνισμό.

Σε γνωστή ραδιοφωνική εκπομπή της χώρας, ο διάσημος καλλιτέχνης εξήγησε πως οι διοργανωτές τον προσέγγισαν ξανά για το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει την χώρα στον διαγωνισμό, αλλά δεν βλέπει τον εαυτό του επάνω στην σκηνή.

Δεν νομίζω ότι είναι το κατάλληλο μέρος. Εννοείται πως με προσέγγισαν ξανά και είχαμε συζητήσεις και τέτοια. Αλλά όχι, δεν ξέρω αν μπορώ να προσθέσω κάτι σαν καλλιτέχνης. 

Παράλληλα, αναφέρει ότι του αντιπρότειναν να δημιουργήσει μια ομάδα από Ολλανδούς DJs για την περίσταση, την οποία ιδέα και πάλι απέρριψε.

Δεν πρόκειται να δουλέψει. […] Τι θα κάνω εκεί; Θα είμαι πίσω από ένα πικάπ με τα χέρια στον αέρα; Νοιώθω άβολα. Υπάρχουν πολλοί καλλιτέχνες στην Ολλανδία που τους ταιριάζει. Όχι, δεν πρόκειται να γίνει αυτό. 

Ο Armin van Buuren είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους και καταξιωμένους DJs στην παγκόσμια μουσική σκηνή. Έχει αναγνωριστεί ως ο νούμερο ένα DJ από το βρετανικό μηνιαίο περιοδικό DJ Mag (DJ Magazine) πέντε φορές, ενώ το 2014 κυκλοφόρησε το τραγούδι This Is What It Feels Like, που του χάρισε την υποψηφιότητα για βραβείο Grammy – ο τέταρτος καλλιτέχνης ηλεκτρονικής μουσικής στην ιστορία των βραβείων που θέτει υποψηφιότητα.

Πηγή: rtlnieuws.nl

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] προηγούμενες ημέρες, έγινε γνωστό ότι ο διεθνούς φήμης DJ Armin van Buuren, απέρριψε πρόταση του Avrotros να εκπροσωπήσει την […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *