Charis Savva | «Η Eurovision είναι και θα είναι ένας από τους στόχους μου»

Την πρωτογνωρίσαμε το 2008 όταν εκπροσώπησε την Κύπρο στο Διαγωνισμό τραγουδιού της Junior Eurovision, μαζί με την Έλενα Μαννούρη, όπου με το τραγούδι «Γιούπι Για» έφεραν το νησί της Αφροδίτης στη 10η θέση. Λίγα χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα το 2015, μαζί με το Νέαρχο Ευαγγέλου, διεκδίκησαν την εκπροσώπηση της Κύπρου στη Eurovision, με το τραγούδι «Δειλά δεν Αγαπώ» χωρίς να πάρουν το εισιτήριο για την Αυστρία.

Ο λόγος για την 21χρόνη Charis Savva, η οποία παραδέχεται πως το κεφάλαιο της Eurovision είναι ακόμη ανοιχτό. Σε συνέντευξη της στο περιοδικό Peoplegreece.com, μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπειρία της μέσα από τον μουσικό Διαγωνισμό, αλλά και πως δηλώνει έτοιμη να βρεθεί στη σκηνή της Eurovision.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Τo 2008 συμμετείχες στη Eurovision Junior και κατέκτησες τη 10η θέση με το τραγούδι «Γιούπι Για». Μίλησε μου λίγο για τον τρόπο με τον οποίο έζησες αυτή την εμπειρία.

Ήταν μια από τις πιο έντονες και όμορφες εμπειρίες της ζωή μου που θα μου μείνει αξέχαστη! Πιστεύω ότι έγινε τη στιγμή που έπρεπε να γίνει και μου άφησε πολλές γλυκιές μνήμες που δεν θα σβήσουν ποτέ.

 Το 2015 μαζί με το Νέαρχο Ευαγγέλου διεκδικήσατε την εκπροσώπηση της Κύπρου στη Eurovision αλλά δεν πήρατε το «χρίσμα». Τώρα, λίγα χρόνια μετά, θα δοκίμαζες κάτι αντίστοιχο, ή έχει κλείσει το κεφάλαιο Eurovision για σένα;

Φυσικά και δεν έχει κλείσει το κεφάλαιο Eurovision για μένα. Εκτός του ότι παρακολουθώ το διαγωνισμό ως θεατής, επαγγελματικά ήταν, είναι και θα είναι ένας από τους στόχους μου! Ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία κάποια στιγμή.

Η Charis Savva έχει μερικές σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό της, όπως ο Αντώνης Ρέμος, η Ελένη Φουρέιρα, ο Νίκος Βέρτης, η Demy, ο Mike, ο OGE και ο Claydee.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το single «Κρυφτό», το οποίο έχει αποσπάσει θετικά σχόλια.

Θα θέλατε να δείτε τη Charis Savva στη σκηνή της Eurovision;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *