Eurovision 2020: Επιλέχθηκαν οι παρουσιαστές της διοργάνωσης | Δύο άνδρες και μία γυναίκα!

Ο Cornal Maas, ο άνθρωπος που είναι η ψυχή της Eurovision στην Ολλανδία και σχολιαστής της μετάδοσης της για την δημόσια τηλεόραση της χώρας, αποκάλυψε πριν από λίγο ότι οι παρουσιαστές της Eurovision 2020, που θα πραγματοποιηθεί στο Ρότερνταμ, στις 12, 14 και 16 Μαΐου έχουν επιλεγεί και είναι δύο άνδρες και μία γυναίκα.

Στην συνέντευξη που έδωσε στο NPO Radio 2 και στον Gijs Staverman, ανέφερε ότι ουσιαστικά ο ίδιος δεν πρόκειται να είναι ανάμεσα στους παρουσιαστές, παρά τα όσα γράφονται τον τελευταίο καιρό και ότι η ανακοίνωση των παρουσιαστών θα πραγματοποιηθεί στο εγγύς μέλλον.

Ο Maas πέρα από τον κομβικό ρόλο που παίζει στις προετοιμασίες της διοργάνωσης του επόμενου διαγωνισμού, αλλά και του συνήθη του ρόλου, στην επιτροπή επιλογής της ολλανδικής συμμετοχής, ετοιμάζει και ένα ντοκιμαντέρ για την νίκη του Duncan Laurence, τον προηγούμενο Μάιο στο Τελ Αβίβ. Για τις ανάγκες αυτού του ντοκιμαντέρ μιλάει με τους  Edsilia Rombley , Ruth Jacott , Ilse DeLange και φυσικά με τον Duncan Laurence.

Ο 65ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision θα πραγματοποιηθεί στο Ahoy του Ρότερνταμ, στις 12, 14 και 16 Μαίου. 

Πηγή: televizier
1 reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] των συμμετοχών της χώρας στο διαγωνισμό, Cornald Maas, ότι στην παρουσίαση θα είναι δύο άνδρες και μία γυναίκα, οι…Βέβαια μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια σχετική […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *