Eurovision 2020: “Open Up” το σλόγκαν του διαγωνισμού!

Το σλόγκαν για το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2020 είναι το “Open Up”. Πριν λίγο η EBU και η δημόσια τηλεόραση της Ολλανδίας, έδωσαν στη δημοσιότητα το βίντεο με το σύνθημα της διοργάνωσης!

“Το σύνθημα ‘Open Up’ είναι σκόπιμα ελλιπές: Ανοίξτε στο Ρότερνταμ. Ανοίξτε … ό, τι επιλέγετε! Νιώστε την ελευθερία να ολοκληρώσετε το σύνθημα με τον δικό σας τρόπο. Έτσι γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον καλύτερα », λέει ο Sietse Bakker, Παραγωγός του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2020.

“Ψάξαμε ένα θέμα και ένα σύνθημα που να αντικατοπτρίζει αυτό που αντιπροσωπεύουν οι Κάτω Χώρες και με το οποίο μπορούν να ταυτιστούν οι Ολλανδοί. μια χώρα με ανοιχτό μυαλό στον κόσμο, όπου μιλάμε με το μυαλό μας, με σεβασμό ο ένας στον άλλο. Βρήκαμε επίσης σημαντικό να επιλέξουμε ένα θέμα που αντικατοπτρίζει το πνεύμα της εποχής μας. Οι άνθρωποι ανησυχούν για την αύξηση της πόλωσης και η ελευθερία δεν είναι τόσο αυτονόητη για όλους όσο πρέπει, “τόνισε ο Sietse. Με το σύνθημα« Open Up »καλούμε θερμά τους ανθρώπους να ανοίγονται σε άλλους, σε διαφορετικές απόψεις, στις ιστορίες του άλλου και φυσικά τη μουσική του άλλου ».

Ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision ιδρύθηκε 10 χρόνια μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο για να φέρει την Ευρώπη πιο κοντά με τη μουσική. Τις τελευταίες δεκαετίες, ο διαγωνισμός υποδέχεται συνεχώς νέες χώρες, νέα ταλέντα και νέες τεχνολογίες. Το 2020, η 65η έκδοση θα πραγματοποιηθεί στο Ρότερνταμ, 75 χρόνια μετά την απελευθέρωση των Κάτω Χωρών και 80 χρόνια μετά από έναν καταστροφικό βομβαρδισμό της πόλης.

Ο Jon Ola Sand, εκτελεστικός υπεύθυνος του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision για την EBU, επιβεβαίωσε την εφαρμογή του σλόγκαν για το φετινό διαγωνισμό: “Το Open Up είναι το τέλειο σύνθημα για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision καθώς γιορτάζει την 65η του έκδοση. Το 1956, μόνο 7 χώρες μπορούσαν να παρακολουθήσουν τον διαγωνισμό και έκτοτε ανοίξαμε σε όλη την Ευρώπη, στην Αυστραλία και τώρα, μέσω streaming, σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι αξίες του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision είναι η καθολικότητα και η ένταξη, καθώς και η περήφανη παράδοσή μας για τον εορτασμό της διαφορετικότητας μέσω της μουσικής. Τώρα μπορούμε να προσθέσουμε ένα νέο – αυτό του ανοίγματος. ”

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *