Sandro Nicolas: Στο studio με τον Δημήτρη Κοντόπουλο και τον Ηλία Κοκοτό!

Σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο μας άρθρο για τον ανερχόμενο καλλιτέχνη ελληνικής καταγωγής, Sandro Nicolas, που κάνει καριέρα στην Γερμανία, αλλά και για το ενδεχόμενο να είναι ένας εκ των φιναλίστ του γερμανικού εθνικού τελικού. Αυτές τις ημέρες ο νεαρός ερμηνευτής είναι στην Αθήνα, ηχογραφώντας μαζί με τον Δημήτρη Κοντόπουλο στο studio του. Μαζί τους και ο Ηλίας Κοκοτός, μια ομήγυρη που μόνο αδιάφορη δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision! 

Μέσα από τα social media και συγκεκριμένα από το Instagram Story που δημοσίευσε στο προφίλ του ο Sandro Nicolas είδαμε ότι είναι στην Αθήνα, συνεχίζοντας σειρά ηχογραφήσεων σε Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ και Γερμανία. Πρόσφατα μάλιστα τον είδαμε να βρίσκεται στο studio και με την Linnea Debb.

Χθες  βράδυ (21/10), ο Sandro Nicolas ηχογραφούσε στο studio του Δημήτρη Κοντόπουλου, έχοντας μάλιστα την εποπτεία και του επιτυχημένου δημιουργού, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Στην παρέα τους προστέθηκε σήμερα και ο Ηλίας Κοκοτός, project manager της Dream Team και στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντόπουλου, κάνοντας πιο έντονες τις φήμες που θέλουν τον Sandro Nicolas να εμπλέκεται στην Eurovision 2020.

Για το ποιος είναι ο Sandro Nicolas, μπορείτε να ανατρέξετε  σε προηγούμενο μας άρθρο. Σας υπενθυμίζουμε ότι τον περασμένο Αύγουστο συμμετείχε στο New Wave Festival,  στο Σότσι.

Ο Sandro Nicolas (Alessandro Ruetten) έχει πατέρα Αμερικανό και μητέρα Ελληνίδα. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Γερμανία, ενώ σήμερα είναι 23 ετών. Το 2018 συμμετείχε στην γερμανική έκδοση του The Voice, φθάνοντας μέχρι και τα ημιτελικά.

Έχει να κάνει αυτή η ηχογράφηση με την πιθανή συμμετοχή του Sandro Nicolas στον γερμανικό εθνικό τελικό ή γενικότερα τον επόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision; 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *