Αυστραλία: Αυτό είναι το πρώτο τραγούδι του “Eurovision: Australia Decides”;

Η δημόσια τηλεόραση της Αυστραλίας SBS, ανακοίνωσε χθες τους δύο πρώτους υποψηφίους του Eurovision: Australia Decides, του εθνικού τελικού δηλαδή της χώρας που θα πραγματοποιηθεί στην Γκολντ Κόουστ στις 8 Φεβρουαρίου. Το EurovisionFun σας παρουσιάζει το πρώτο υποψήφιο τραγούδι, που είναι ταυτόχρονα και το πρώτο τραγούδι για την Eurovision 2020 που ακούμε.

Οι δύο υποψήφιες που αποκαλύφθηκαν χθες ήταν οι Casey Donovan και Vanessa Amorosi. Μετά την ανακοίνωση, η Vanesa Amorosi δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της.

Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που συμμετέχω στο  Eurovision – Australia Decides 2020. Είμαι υπερήφανη Αυστραλέζα και που έχω την ευκαιρία να τραγουδήσω ένα από τα τραγούδια μου σε μια τεράστια διεθνή σκηνή. Προσβλέπω στην Αυστραλία να ακούσει το τραγούδι μου και να δουλέψω μαζί με φίλους και συναδέλφους σε αυτό το ταξίδι.

Η Vanesa Amorosi όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση, θα ερμηνεύσει ένα από τα τραγούδια του νέου της δίσκου, που κυκλοφόρησε σήμερα. Μάλιστα η επιτυχημένη τραγουδίστρια ζήτησε από τους fans της να μαντέψουν ποιο τραγούδι θα είναι αυτό με το οποίο θα διαγωνισθεί στο Eurovision: Australia Decides!

Ήδη οι μαντεψιές είναι πολλές, με την συντριπτική πλειοψηφία να λέει ότι το Lessons Of Love είναι το τραγούδι:

Πως σας φάνηκε το τραγούδι;

Πηγή: SBS
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *