Βουλγαρία: Η Victoria Georgieva στο Ρότερνταμ!

Η δημόσια τηλεόραση της Βουλγαρίας ΒΝΤ, ανακοίνωσε πως η 22χρονη Victoria Georgieva θα εκπροσωπήσει την χώρα στο comeback της στο διαγωνισμό!

Θυμίζουμε ότι όπως είχε αποκαλύψει στα τέλη του προηγούμενου μήνα ο γενικός διευθυντής της BNT, Emil Kuslokov, η επιστροφή της Βουλγαρίας στην Eurovision έγινε χάρις σε μία βρετανική εταιρεία παραγωγής, που ανέλαβε ως μέγας χορηγός όλα τα έξοδα της συμμετοχής. Η εταιρεία αυτή όπως αποκαλύφθηκε στην σημερινή συνέντευξη τύπου της ΒΝΤ είναι η Ostereo.

Εκτός όμως από την ανακοίνωση του χορηγού, η ΒΝΤ αποκάλυψε και τον εκπρόσωπο της Βουλγαρίας στην Eurovision 2020 τον ερχόμενο Μάιο στο Ρότερνταμ. Αυτή είναι η Victoria Georgieva, 22 χρονών που έγινε γνωστή στο βουλγαρικό κοινό μέσα από την συμμετοχή της στην τέταρτη έκδοση του X Factor, το 2015.

Αν και τις τρεις προηγούμενες χρονιές οι κριτές λόγω ηλικίας κυρίως, δεν πέρασαν στην Victoria στα Lives, το 2015 ήταν η χρονιά της. Χαρακτηρίστηκε ως η Adele της Βουλγαρίας και παρότι δεν ήταν η τελική νικήτρια, αφού έφυγε στο 9ο Live, οι ερμηνείες της εντυπωσίασαν ίσως περισσότερο από όλους τους διαγωνιζόμενους.

Το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνισθεί στην σκηνή του Ahoy Arena, θα επιλεγεί ως είθισται με εσωτερική επιλογή από την βουλγαρική δημόσια τηλεόραση, την εταιρεία παραγωγής που έχει αναλάβει χορηγός και την ομάδα της καλλιτέχνιδος. Θα ανακοινωθεί τον Μάρτιο με την δημοσιοποίηση του σχετικού βίντεο κλιπ. Στο σημείο αυτό θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι το καλοκαίρι ηχογραφούσε στο studio μαζί με τον Borislav Milanov, ο οποίος ήταν ο συνθέτης όλων των συμμετοχών της Βουλγαρίας από το 2016 και μετά.

Σε δηλώσεις της σχετικά με την επικείμενη εμφάνισή της στο Ρότερνταμ, η εκπρόσωπος της Βουλγαρίας δήλωσε:

Στις αρχές του 2019, δεν μπορούσα να φανταστώ πόσες ευκαιρίες θα ανοίγονταν για μένα. Είμαι πολύ περήφανη που θα εκπροσωπήσω τη χώρα μου, τη Βουλγαρία, τον Μάιο στο Ρότερνταμ. Είναι τεράστιο προνόμιο να μπορώ να δημιουργώ τη μουσική στην οποία πιστεύω και να έχω την ελευθερία να είμαι ο εαυτός μου. Το να είμαι πρεσβευτής της Βουλγαρίας σε μία τόσο μεγάλη σκηνή είναι μεγάλη ευθύνη, καθώς ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision έχει σημασία για πολλούς ανθρώπους στη Βουλγαρία.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το τελευταίο της single, που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *