Ισπανία: Θετική στο να διοργανώσει την Junior Eurovision 2020 η αποστολή της χώρας, αν κερδίσει η Melani!

Θετική εμφανίζεται η ισπανική αποστολή στην Γκλίβιτσε, στο να διοργανώσουν τον επόμενο Διαγωνισμό της Junior Eurovision, εφόσον η Melani κερδίσει.

Ο αρχηγός αποστολής δήλωσε στο Bluper ότι όλη η ισπανική αποστολή στον φετινό διαγωνισμό θέλουν πολύ να διοργανώσει η χώρα τους την Junior Eurovision 2020, εφόσον φυσικά κερδίσουν με την Melani.

Είναι κάτι που θα πρέπει να το αποφασίσει η διοίκηση της RTVE. Δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους τους. Σαν αποστολή θα το θέλαμε πολύ και είναι κάτι που πιστεύω ότι θα εκτιμηθεί. Δεν θέλω όμως να το σκέφτομαι από τώρα. Προτιμώ προς το παρόν να το διασκεδάσουμε.

Η δήλωση αυτή έρχεται όταν υπάρχουν δεκάδες αναφορές στο διαδίκτυο για το πάθος με το οποίο οι Ισπανοί fans συμμετέχουν στην διαδικτυακή ψηφοφορία που άνοιξε από χθες το απόγευμα, στηρίζοντας φυσικά την χώρα τους, αλλά και την Πορτογαλία με την Ουαλία, δύο χώρες που θεωρούν ότι δεν θα διεκδικήσουν την νίκη.

Η τελευταία φορά που η Ισπανία φιλοξένησε κάποιον από τους διαγωνισμούς της Eurovision ήταν το μακρινό 1969, έκτοτε ούτε ακόμη και όταν κέρδισαν στην Junior Eurovision 2004, θέλησαν να διοργανώσουν τον διαγωνισμό.

Παρακάτω δείτε την δεύτερη πρόβα της ισπανικής συμμετοχής με την Melani:

Θα θέλατε η Ισπανία να κερδίσει στην Junior Eurovision 2019;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *