Ιταλία: Επιστρέφει στο Sanremo το 2020 ο Francesco Gabbani!

Μια συνέντευξη που συζητήθηκε αρκετά έδωσε πριν από λίγες ημέρες ο Francesco Gabbani στην fanpage, ενός από τα μεγαλύτερα καλλιτεχνικά portal της χώρας. Ο Ιταλός superstar αποκάλυψε ότι το νέο του τραγούδι θα μπορούσε να πάει πολύ καλά στο Φεστιβάλ του Sanremo, ενώ ανέβαλε και την κυκλοφορία του για τις αρχές του επόμενου έτους και μετά την διεξαγωγή του 70ου Φεστιβάλ του Sanremo, στο οποίο όπως χαρακτηριστικά είπε δεν θα απέκλειε την συμμετοχή του!

Ποιος είναι ο Francesco Gabbani;

Σίγουρα οι περισσότεροι από εσάς θυμάστε ακόμα τον Francesco Gabbani από την νίκη του στο Sanremo πριν από τρία χρόνια και την μετέπειτα συμμετοχή του στην Eurovision 2017 στο Κίεβο, με το Occidentali’s Karma. Εκεί ενώ ήταν ένα από τα μεγαλύτερα στοιχηματικά φαβορί που έχουν περάσει ποτέ από την ιστορία του διαγωνισμού, με αποδόσεις που έφθαναν και 1 προς 1,3, τελικά περιορίστηκε στην έκτη θέση της βαθμολογίας.

Παρ’ όλα αυτά παραμένει ένας από τους πιο δημοφιλείς Ιταλούς τραγουδιστές, με αμέτρητες sold out εμφανίσεις, πλατινένιους δίσκους και εκατομμύρια stream στο Spotify και views στο YouTube. Ο ίδιος κατέχει και το ρεκόρ με τα περισσότερα εκατομμύρια προβολών στο YouTube για συμμετοχή του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision. Περισσότερα από 228 εκατομμύρια την στιγμή που γραφόταν αυτό το άρθρο.

Με το Duemeladiciannove στο Sanremo 2020;

Το νέο του τραγούδι ονομάζεται Duemeladiciannove και ο ίδιος το αφιερώνει όπως λέει στους fan του, που τόσα χρόνια τον στηρίζουν τόσο ένθερμα. Έχει όπως και το Occidentai’s Karma κοινωνικό περιεχόμενο και η αρχική πρόθεση του Gabbani ήταν να το κυκλοφορήσει τις προηγούμενες ημέρες.

Τελικά όμως και όπως φαίνεται εξαιτίας της επιθυμίας του να συμμετάσχει εκ νέου στο Φεστιβάλ του Sanremo, μετατόπισε την ημερομηνία κυκλοφορίας του για τους πρώτους μήνες του 2020. Ο ίδιος εξάλλου παραδέχεται ότι θα ήταν πολύ θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και ότι το Duemeladiciannove θα μπορούσε να έχει μια πολύ καλή πορεία στο Φεστιβάλ.

Φυσικά για να δούμε τον Francesco Gabbani μεταξύ των διαγωνιζόμενων του Sanremo 2020 θα πρέπει ο Amadeus να τον επιλέξει. Αυτό βέβαια καθόλου απίθανο δεν φαντάζει, τουναντίον μάλιστα, αφού καλλιτέχνες όπως ο Francesco Gabbani θα ανεβάσουν το ενδιαφέρον του κοινού και των media. Οι 20 καλλιτέχνες της Campioni κατηγορίας, θα ανακοινωθούν σε ειδική εκπομπή από τον Amadeus στις 6 Ιανουαρίου, οπότε θα μάθουμε και εάν ο Francesco Gabbani βρίσκεται ανάμεσά τους.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το 70ο Φεστιβάλ του Sanremo θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως και τις 8 Φεβρουαρίου 2020 στο Teatro Ariston του Σανρέμο. Ο νικητής του Φεστιβάλ θα έχει την δυνατότητα εφόσον το επιθυμεί να εκπροσωπήσει την Ιταλία στην Eurovision 2020, τον ερχόμενο Μάιο στο Ρότερνταμ. Για τους αναλυτικούς κανόνες και πως θα αναδειχθεί ο νικητής του Sanremo 2020 μπορείτε να ανατρέξετε στο προηγούμενο μας άρθρο.

Πηγή: fanpage.it

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *