Κροατία: Στις 29 Φεβρουαρίου το Dora 2020; | Μέσω του Dora στην Eurovision και το 2021!

Ο επικεφαλής της εταιρεία παραγωγής Opatija 21, που ήταν υπεύθυνη για την διοργάνωση του φετινού Dora, αλλά και του Dora 2020, αποκάλυψε ότι η επιλογή της κροατικής συμμετοχής για την Eurovision 2020, θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Οπατίας στις 29 Φεβρουαρίου.

Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών για το Dora 2020 έχει ξεκινήσει ήδη και φαίνεται ότι η δημόσια τηλεόραση της Κροατίας, έχει ήδη υπογράψει συμφωνία με την Opatija 21, προκειμένου και το 2021 να συνεργαστούν για την διοργάνωση του Dora στην Οπατία.

Η ίδια εταιρεία βοήθησε τον δήμο της Οπατίας, προκειμένου να φέρουν το Dora στην πόλη τους.

Έχουμε φθάσει στο τέλος των διαπραγματεύσεων προκειμένου να υπογράψουμε ένα ιδιωτικό συμφωνητικό για μία συνεργασία δύο ετών με την δημόσια τηλεόραση HRT, για τα επόμενα χρόνια.

Igor Stok, εκ μέρους της Opatija 21 για το Dora 2020-2021.

Ο Igos Stok στην συνέντευξη του, αποκάλυψε ότι η σχετική συμφωνία αναφέρει ότι το Dora 2020, θα πραγματοποιηθεί στις 29 Φεβρουαρίου στην Οπατία. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη επιβεβαίωση από την κροατική δημόσια τηλεόραση.

Στο Τελ Αβίβ την Κροατία εκπροσώπησε ο Roko Blažević με το τραγούδι The Dream, που συνέθεσε ο Jacques Houdek, που είχε εκπροσωπήσει την Κροατία στην Eurovision 2017. Δυστυχώς κατετάγη 14η στον δεύτερο ημιτελικό και έτσι δεν προκρίθηκε στον τελικό.

Πηγή: eurosong.hr
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *