Μαυροβούνιο: Αποσύρεται από την Eurovision 2020! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Μετά την Ουγγαρία, άλλη μία χωρά που συμμετείχε στο φετινό διαγωνισμό, θα απουσιάσει από την Eurovision 2020 στο Ρότερνταμ. Η δημόσια τηλεόραση του Μαυροβουνίου δεν θα συμμετάσχει για οικονομικούς λόγους στην επόμενη διοργάνωση, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του EurovisionFun.

Χωρίς το Μαυροβούνιο η Eurovision 2020

11 συμμετοχές μετρά το Μαυροβούνιο, με δύο προκρίσεις στον τελικό και τέσσερις συνεχόμενους αποκλεισμούς τα τελευταία χρόνια. Δυστυχώς και λέμε δυστυχώς, γιατί το Μαυροβούνιο ήταν μία από τις ελάχιστες χώρες που μας στήριζαν βαθμολογικά στις τελευταίες συμμετοχές μας, δεν θα υπάρξει εκπρόσωπος της μικρής βαλκανικής χώρας στην Eurovision 2020.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που το Μαυροβούνιο αποσύρεται από τον διαγωνισμό. Η πρώτη ήταν η διετία 2010 – 2011, όταν και πάλι εξαιτίας κακών αποτελεσμάτων και της οικονομικής κρίσης που μόλις είχε κάνει την εμφάνιση της, απουσίασαν για δύο χρόνια.

41 χώρες στο Ρότερνταμ;

Με την αποχώρηση του Μαυροβουνίου και εφόσον δεν έχουμε κάποια ακόμη έκπληξη, οι χώρες που θα λάβουν μέρος στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision θα είναι όσες ήταν και στο φετινό διαγωνισμό, δηλαδή 41! Είχαμε δύο αποχωρήσεις (Ουγγαρία, Μαυροβούνιο) και δύο επιστροφές (Ουκρανία, Βουλγαρία). Η Μολδαβία θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό, παρότι δεν έχει επιβεβαιώσει επισήμως ακόμα την συμμετοχή της.

Στο Τελ Αβίβ το Μαυροβούνιο εκπροσώπησαν οι D Mol με το Heaven, που κατέκτησε την 16η θέση στον πρώτο ημιτελικό.

5 ΣΧΟΛΙΑ

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] της αποχώρησης από τον διαγωνισμό, που πρώτα διαβάσατε στο Eurovisionfun, εξηγεί τους λόγους της απόφασης […]

  2. […] claim was first made both by the Greek Eurovision fan blog Eurovision Fun and the Eurovision insider gossip […]

  3. […] have received confirmation of the news, following rumours earlier reported by Eurovision fan blogs Eurovision Fun and […]

  4. […] claim has been made both by the Greek Eurovision fan blog Eurovision Fun and the Eurovision gossip blog […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *