Μολδαβία: Με απευθείας ανάθεση για πρώτη φορά στην Eurovision 2020!

Η είδηση ήδη υπάρχει στο Twitter και μπορούμε να την επιβεβαιώσουμε και εμείς εδώ στο EurovisionFun σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που έχουμε. Η δημόσια τηλεόραση της Μολδαβίας θα επιλέξει με απευθείας ανάθεση την συμμετοχή της στην Eurovision 2020.

Ήδη οι πρώτες συζητήσεις έχουν ξεκινήσει και προφανώς για να επιλέγεται κάποιος καλλιτέχνης, αλλά και δημιουργός με απευθείας ανάθεση και όχι μέσω εθνικού τελικού (O melodie pentru Europa), όπως πάντοτε επέλεγε η Μολδαβία για τον διαγωνισμό, είναι κάποιοι αναγνωρισμένου κύρους αμφότεροι.

Οι όποιες ανακοινώσεις πάντως δεν αναμένεται να γίνουν σύντομα. Σε ότι αφορά την φημολογία για την επιστροφή των DoReDos, είναι κάτι που δεν φαίνεται να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Η μία και μοναδική φορά που η Μολδαβία επέλεξε με απευθείας ανάθεση την συμμετοχή της στον διαγωνισμό ήταν το 2007.

Στο Τελ Αβίβ την χώρα εκπροσώπησε η Anna Odobescu με το Stay, που συνέθεσε μεταξύ άλλων και ο Έλληνας δημιουργός Γιώργος Καλπακίδης. Δυστυχώς το τραγούδι με 85 βαθμούς δεν κατάφερε να προκριθεί στον δεύτερο ημιτελικό, καταλαμβάνοντας την 12η θέση.

2 ΣΧΟΛΙΑ

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] news first surfaced on social media, and was confirmed by fan site Eurovision Fun. The site reports that TRM will not most likely not use its national final O melodie pentru Europa. […]

  2. […] partners EurovisionFun published exclusively earlier today that Moldova will scrap it’s national final “O […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *